Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Destialla oppii uutta joka päivä

Destialla työskentelevän Tero Maijalan arkeen mittauspäällikkönä kuuluu muun muassa GPS-koneohjauksen ja mallipohjaisen tuotannon ylläpitäminen. Mittauspäällikön tehtävässä perehdytään tarkasti työmaan suunnitelmiin. Teron mukaan Destialla työskennellessä vapaus ja vastuu ovat hyvässä tasapainossa.

Tällä hetkellä Tero työskentelee Destia Oy:n työmaalla Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Muuttuvat kohteet tuovat työhön vaihtelua ja antavat jatkuvasti mahdollisuuksia oppia uutta. Teron mukaan yksikään päivä Destialla ei ole samanlainen.

– Tässä työssä itseäni viehättää se, kun näkee suunnitelman oikeasti konkretisoituvan maastossa, Tero kertoo.

maijala

Digitalisaatio muuttaa alaa

“Destia on mielestäni ihan kärjessä siinä, kuinka digitalisaatio ja sen tarjoamat mahdollisuudet on otettu huomioon.”

– Tavallaanhan rakentaminen on aina samanlaista, mutta kohteet erilaisia. Esimerkiksi tämä lentokenttätyömaa, jolla nyt ollaan, on erityinen alue siinä mielessä, että täällä on paljon erilaisia sääntöjä ja vaatimuksia. Haastavatkaan tilanteet eivät ole ongelma Destialle, Tero kuvailee.

Tero luottaa destialaisten osaamiseen ja on sitä mieltä, että hyvällä porukalla ja työn huolellisella vaiheistamisella hanke kuin hanke onnistuu. Destialla Tero on päässyt seuraamaan, kuinka digitalisaatio on muuttanut alaa vuosien varrella. Hän itse on ollut tekemissä GPS-ohjattujen kaivinkoneiden kanssa jo yli kymmenen vuotta.

– Destia on mielestäni ihan kärjessä siinä, kuinka digitalisaatio ja sen tarjoamat mahdollisuudet on otettu huomioon. On hienoa, kun saa olla kehityksessä itse mukana, Tero miettii.

kaivuri

Destia tarjoaa vapauksia ja vastuuta

Teron mukaan huumori on oleellinen osa työmaaelämää. Tyypillistä Destialla työskentelyssä on myös se, että työntekijöille annetaan vastuuta ja tilaa henkilökohtaiselle kehitykselle.

– Pidän tällä hetkellä tekemästäni työstä ja haluan olla jatkossakin mittauspäällikkönä erilaisissa projekteissa. Tietynlainen vapaus ja mahdollisuus kehittyä jatkuvasti ovat syitä, joiden vuoksi viihdyn Destialla, Tero kiteyttää.

tero

Destia on suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyhtiö, joka rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Destian palvelut ulottuvat maanalaisesta rakentamisesta kattavaan maanpäälliseen toimintaan sekä energia- ja insinöörirakentamiseen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi