Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Destialla pääsee kehittämään itseään

Destialla kolmatta vuotta työskentelevä Matias Niemeläinen näkee Destian tarjoavan työntekijöilleen laajoja mahdollisuuksia kehittää itseään. Matias kertoo viihtyvänsä työssään, jossa saa olla ammattitaitoisten kollegoiden ympäröimänä.

Matias työskentelee projektipäällikkönä Destia Engineering Oy:llä, joka on Destia Oy:n vaativiin pohjarakentamisen erikoistöihin ja kalliorakentamiseen keskittyvä tytäryhtiö. Vapaa-ajallaan paljon luonnossa liikkuvan Matiaksen työnkuva Destia Engineering Oy:llä on laaja.

– Työni tarkoituksena on laskea, tarjota ja voittaa projekteja ja vastata sen jälkeen niiden toteutuksesta, Matias avaa.

Monenlaista osaamista tarvitaan

– Olen Destialla töissä kolmatta vuotta. Ensin työskentelin projekti-insinöörinä noin vuoden ja valmistuttuani siirryin jouhevasti projektinjohtopuolelle ja laskentaan, Matias kertoo.

Matiaksen mukaan infra-alalla tarvitaan monenlaista erikoisosaamista, minkä vuoksi Destialla on hyvät mahdollisuudet päästä kokeilemaan erilaisia työtehtäviä. Lisäksi digitalisaatio muuttaa työskentelyä ja helpottaa työmaiden toimintaa päivittäisellä tasolla vapauttaen aikaa ajatustyöhön.

– Jos tulevaisuutta ajattelee, niin näen henkilökohtaisen kehittymisen olevan aika ykkösjuttu. Mielestäni Destialla on selkeät mahdollisuudet kehittää itseään ja päästä siirtymään uralla aina haastavampiin töihin, Matias miettii.

Ammattitaitoinen työskentelytapa

“Meillä on todella dynaaminen ja aktiivinen meininki. Tässä porukassa on tosi hauska olla töissä.”

Matias kuvailee destialaista työskentelytapaa ammattitaitoiseksi. Hänen mukaansa kollegoilta ja esimiehiltä on mahdollista oppia koko ajan uutta. Eniten Matias pitää työssään haasteiden voittamisesta ja siitä, kun ongelmia saadaan ratkottua porukalla.

– Meillä on todella dynaaminen ja aktiivinen meininki. Tässä porukassa on tosi hauska olla töissä, Matias tiivistää.

Destia on suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyhtiö, joka rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Destian palvelut ulottuvat maanalaisesta rakentamisesta kattavaan maanpäälliseen toimintaan sekä energia- ja insinöörirakentamiseen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi