Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Elina Jormalainen: ”Parasta työssäni on sen monipuolisuus ja haasteellisuus”

Elina Jormalainen työskentelee Destia Rail Oy:llä kunnossapidon työmaapäällikkönä. Destia Rail tarjoaa laajasti erilaisia ratarakentamisen sekä kunnossapidon palveluita. Elinan henkilökohtainen motto työssä on se, että kun töitä tehdään, ne tehdään kerralla kunnolla. Hän nauttii työnsä monipuolisuudesta sekä sen tuomien haasteiden ratkaisemisesta.

Elina Jormalainen aloitti Destialla Raililla työskentelyn reilut kolme vuotta sitten. Aluksi hän toimi ratarakentamisen puolella työmaainsinöörinä sekä työmaapäällikkönä. Vuoden 2016 marraskuussa Elina siirtyi kunnossapitoon työmaapäälliköksi. Hän toimii työmaapäällikkönä kunnossapitoalue 6:lla eli Savon radalla. Samalla hän on esimies viidelle työnjohtajalle.

“Jos kaipaa töihinsä vaihtelevuutta ja haasteita, niin kannustan tulemaan ratapuolen töihin. Täällä riittää tekemistä”

– Olen nelikymppinen nuori nainen, hyvin aktiivista elämää elän ja ruuhkavuosia vietän. Minulla on kaksi tytärtä, joiden kanssa harrastetaan vapaa-aikana. Työaikana sitten tehdään näitä ratapuolen hommia. Pidämme vaihteet ja raiteet kunnossa, jotta junat pysyvät aikataulussa ja junaliikenne pystyy toimimaan luotettavasti, Elina kertoo.

– Olen ollut rakentamisen puolella ja nyt kunnossapidossa, toiminut työmaainsinöörinä sekä työmaapäällikkönä, ja saanut tehdä monenlaista työtä. Koko se aika, minkä olen Destialla ollut, on ollut uuden oppimista ja itsensä kehittämistä tässä matkan varrella, Elina sanoo.

”Parasta työssäni on sen monipuolisuus ja haasteellisuus”

Ennen Destialla aloittamista Elina työskenteli ympäristöpuolella. Toimistopainotteisissa töissä hänelle synti vakaa halu siirtyä työskentelemään työmaille. Huomattuaan Destialla avoimen paikan, hän laittoi hakemuksen sisään ja pääsi töihin. Kunnossapidon työmaapäällikkönä Elinan työtehtäviin kuuluu paljon raportointia, huolloista ja niiden aikatauluista huolehtimista sekä kunnossapitotöitä, kunnossapitotöiden aikataulutusta ja resurssien hankintaa.

– Minun mottoni töissä on, että kun mennään tekemään hommia, niin tehdään ne kerralla kuntoon. Siten asiat saadaan pelaamaan paremmin, Elina painottaa.

– Parasta työssäni on sen monipuolisuus ja haasteellisuus. Sitä kautta joutuu käyttämään paljon ongelmanratkaisukykyä. Kun näistä haasteista on selvitty, niin se tulos mikä siellä palkitsee, on parasta, Elina hymyilee.

”Meillä on älyttömän hyvä henki”

Destia Raililla on yhteensä noin 350 työntekijää. Kunnossapitoalue 6:lla on töissä hieman vajaa 50 työntekijää. Elina kokee, että työyhteisössä vallitsee hyvä henki. Yhteisö on hänen mielestään leppoisa ja mukava.

– Minulla on todella mukavat työkaverit, ja meillä on älyttömän hyvä henki. Puhumme hyvin avoimesti asiasta kuin asiasta. Kivasti on mennyt, Elina summaa.

– Jos kaipaa töihinsä vaihtelevuutta ja haasteita, niin kannustan tulemaan ratapuolen töihin. Täällä riittää tekemistä, Elina päättää.

Destia on suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyhtiö, joka rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Destian palvelut ulottuvat maanalaisesta rakentamisesta kattavaan maanpäälliseen toimintaan sekä energia- ja insinöörirakentamiseen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.