Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Keijo Nieminen: “Destia oli selkeä valinta”

Joka päivä kymmenet tuhannet suomalaiset autoilevat töihin, kotiin ja harrastuksiin. Ammattilaiset tekevät päivittäin töitä sen eteen, että matkat sujuisivat hyvin ja turvallisesti säällä kuin säällä. Yksi heistä on Destia Oy:llä työnjohtajana työskentelevä Keijo Nieminen.

– Se on hyvän työnjohtajan merkki, että lumisena aamuna jokainen on oikeasti päässyt turvallisesti töihin, Nieminen kertoo.

Teiden kunnossapito edellyttää jatkuvaa havainnointia sekä aktiivista ja vastuullista työotetta.

– Ajelemme joka päivä ja teemme havaintoja, joiden pohjalta hälytämme paikalle työntekijät. He paikkaavat kuopat ensiapuna tai korvaavat vanhat ja vinossa olevat liikennemerkit, Nieminen kuvailee.

Hyvässä porukassa työt sujuvat

Nieminen on ollut Destialla töissä muutaman vuoden ajan. Alun perin hän päätyi töihin yleisen haun kautta, mutta hakeminen ei silti ollut sattuman varassa.

– Ystäviäni on ollut talossa töissä, ja olin kuullut heiltä hyvää palautetta, Nieminen sanoo.

Muiden positiivisten kokemusten perusteella oli helppo hakea töihin yritykseen, jossa Nieminen onkin viihtynyt ensimmäisestä päivästä lähtien. Hyvässä työporukassa erilaisista tilanteista selvitään huumorin avulla, ja toimiva tiedonkulku sujuvoittaa työpäiviä.

– Se oli selkeä valinta, että mitä yritystä haluan itse edustaa ja solmia sekä opiskelut että työsuhteen yhteen, ja päästä sitä kautta työelämään, Nieminen sanoo viitaten Destialla kuluneisiin vuosiin.

Valoisia uranäkymiä

“Destia on tarjonnut jo tässä vaiheessa itselle tosi hyvän urakehityksen.”

Valmistumisen jälkeen Niemisen tie on vienyt muutamassa vuodessa insinööriopiskelijasta työnjohtajaksi. Ahkera, rehellinen ja omatoiminen suhtautuminen työhön ovat kuljettaneet uraa nopeasti eteenpäin.

– Destia on tarjonnut jo tässä vaiheessa itselle tosi hyvän urakehityksen, Nieminen toteaa lopuksi.

Destia on suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyhtiö, joka rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Destian palvelut ulottuvat maanalaisesta rakentamisesta kattavaan maanpäälliseen toimintaan sekä energia- ja insinöörirakentamiseen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi