Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Mahdollisuus uuden oppimiseen saa viihtymään samassa yrityksessä pitkään

Eija Laukkanen työskentelee työpäällikkönä Destia Rail Oy:ssä. Destia Rail on erikoistunut ratojen rakentamiseen ja kunnossapitoon. Noin puolet Suomen rataverkostosta on yrityksen kunnossapidettävänä. Laukkasen saavat viihtymään työssään mahdollisuus oppia jatkuvasti uutta sekä loistavat työkaverit.

Destia Railin Kouvolan-tukikohdassa työskentelee noin 40 henkilöä. Sieltä käsin kunnossapidetään ratoja Kouvolasta Lahden, Kotkan ja Mikkelin suuntiin.

– Minä vastaan kunnossapitoalue kuudesta eli Savon radan kunnossapitourakasta. Se tarkoittaa käytännössä päällysrakenteiden ja turvalaitteiden kunnossapitoa, Laukkanen kertoo.

Mahdollisuuksiin on uskallettava tarttua

“Yritys antaa hyvät lähtökohdat ja mahdollisuudet, joihin täytyy vain uskaltaa tarttua.”

– Olen valmistunut insinööriksi vuonna 2002. Vuoden 2010 lopussa päätin kokeilla jotain uutta, ja hain Destialla Kouvolassa auki ollutta paikkaa. Aloitinkin polkuni Destialla tiimivastaavana Kouvolan-toimistolla, Laukkanen mainitsee.

Laukkanen on viihtynyt talossa jo pitkään, koska koko ajan on tarjolla mahdollisuuksia oppia uutta. Tiimivastaavan tehtävien jälkeen hän ehti toimia työmaainsinöörinä kolmella kunnossapitoalueella, ennen kuin häneltä vuonna 2016 kysyttiin, olisiko hän kiinnostunut työskentelemään työpäällikkönä. Hän muistelee harkinneensa tarkkaan, uskaltaisiko ottaa vastaan paljon vastuunkantoa vaativan roolin.

– Oman kokemukseni perusteella Destialla on hyvät mahdollisuudet edetä uralla. Yritys antaa hyvät lähtökohdat ja mahdollisuudet, joihin täytyy vain uskaltaa tarttua, Laukkanen pohtii.

Ympärillä on huikea tiimi

Työpäällikön tehtävät ovat välillä haastavia. Laukkanen ei silti ole koskaan katunut päätöstään ryhtyä työpäälliköksi. Työssä onnistumiset tuovat suurta mielihyvää, ja koko ajan saa vastaanottaa uusia haasteita. Työn tulosten ja onnistumisten näkeminen sekä sidosryhmiltä saatu positiivinen palaute palkitsevat.

– Erikseen on pakko mainita tämä porukka. Minulla on ympärilläni ihan huikea tiimi. On hienoa saada tehdä joka päivä töitä heidän kanssaan, Laukkanen hymyilee.

Destia on suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyhtiö, joka rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Destian palvelut ulottuvat maanalaisesta rakentamisesta kattavaan maanpäälliseen toimintaan sekä energia- ja insinöörirakentamiseen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi