Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Parasta työssä on tiimien kanssa toimiminen

Olli Korhosen kiinnostus räjäytystekniikkaan syttyi kouluaikoina. Intohimo ohjasi uravalintoja, ja nykyisin Olli työskentelee Destia Oy:llä kalliorakentamisen johtajana. Destialla on hänen mukaansa hyvät mahdollisuudet edetä omien toiveiden mukaan.

Destialla kalliorakentamisen alle kuuluu maanpäällinen ja maanalainen louhinta. Lisäksi toimintaan kuuluu betoni- ja teollisuusrakentaminen maanalaisissa tiloissa ja muissa louhintoihin liittyvissä kohteissa.

– Itse vastaan kokonaisvaltaisesti tästä kalliorakentamisen liiketoiminnasta, Olli kertoo.

kalliorakentaminen

Huumori kuuluu työpäiviin

“Ei tätä enää nähdä pelkkänä likaisten kaivosmiesten työnä, vaan tämä on työ siinä missä muutkin.”

– Syy miksi olen tälle alalle suuntautunut, löytyy nimenomaan kalliorakentamisesta. Räjäytystekniikka alkoi kiinnostaa koulussa. Ehkä siinä on tällainen poikamainen ja leikkimäinen ajatus taustalla, että jotain pitäisi päästä räjäyttämään. Nyt tästä on sitten tullut työ, Olli mainitsee.

Etenkin tunnelilouhinta mielletään toisinaan vaaralliseksi ja likaiseksi työksi. Riskeiksi saatetaan mieltää esimerkiksi räjähdysonnettomuudet ja sortumat, mutta niitä ei kuitenkaan käytännössä tapahdu. Siitä huolimatta työolosuhteet ovat toisinaan haastavat.

– Tekijäportaassa on kuitenkin erittäin hyvää huumorihenkeä mukana. Ei tätä enää nähdä pelkkänä likaisten kaivosmiesten työnä, vaan tämä on työ siinä missä muutkin, Olli toteaa.

kaivos

Etenemismahdollisuudet ovat kunnossa

Olli pitää urakehitysmahdollisuuksia Destialla hyvinä. Hän aloitti itse Destialla puolitoista vuotta sitten maanalaisen kalliorakentamisen projektijohtajana. Joulukuusta 2017 saakka hän on toiminut kallioyksikön vetäjänä.

– Jos pitää sanoa yksi paras asia tämänhetkisessä työssä, niin kyllä se on tiimien kanssa toimiminen. Saan tehdä töitä hienojen ihmisten ja hyvien alaisten, esimiesten ja kollegojen kanssa, Olli tiivistää.

urakehitys

Destia on Suomen suurin infra-alan palveluyhtiö ja osa kansainvälistä Colas-konsernia. Suunnittelemme, rakennamme ja kunnossapidämme yhteiskunnan toiminnan kannalta välttämätöntä infrastruktuuria kuten sähköverkkoja, siltoja, teitä ja ratoja. Kehitämme kaupunkeja, telematiikka- ja valaistusratkaisuja ja tarjoamme monipuolisia palveluja liikenteen ja infraomaisuuden hallintaan. Rakennamme huomisen infraa yli 1 600 destialaisen ainutlaatuisella infran tajulla. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli noin 575 miljoonaa euroa. www.destia.fi
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.