Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Pekka Koivula: ”Destialla arvostetaan yksilöä ja yksilön ominaisuuksia”

Pekka Koivula toimii Destian Tampereen yksikössä ja vastaa geo- ja sillansuunnittelusta sekä rakenteiden suunnittelemisesta. Hänen työhönsä kuuluu paljon myös henkilöjohtamista, joka onkin Koivulan mielestä hänen toimenkuvansa parasta antia. Koivula kehuu Destian olevan hyvä ja monipuolinen työpaikka.

“Kovin juttu Destiassa työskentelyssä on se, että näkee hankkeita laidasta laitaan”

– Aloitin Destialla vuonna 2004 sillansuunnittelussa nuorena suunnittelijana. Siitä olen edennyt urallani. Vuonna 2013 minut valittiin sillansuunnittelun yksikön päälliköksi ja heinäkuusta 2016 asti olen vastannut myös geosuunnittelusta. Selkeä suunta on ollut ylöspäin, Pekka Koivula kertaa.

Destia on infra-alan rakennusyritys, joka tekee erittäin laajasti erilaisia töitä, esimerkiksi rataa, tietä, kunnossapitoa, suunnittelua ja kalliorakentamista.

– Kovin juttu Destiassa työskentelyssä on se, että näkee hankkeita laidasta laitaan. Hanke voi olla meriolosuhteissa, tiestössä tai teollisuuteen tai tuulivoimaloihin liittyvä, Pekka Koivula luettelee.

Töitä tehdään yhdessä

Koivula pitää työntekijän hyvinvointia erittäin tärkeänä asiana. Destialla työskennellään paljon yhdessä ja kannustetaan muita.

– Destialainen tapa tehdä töitä on rehti ja avoin. Arvostamme yksilöä ja yksilön ominaisuuksia sekä otamme huomioon elämäntilanteen. Ihminen on kuitenkin kokonaisuus, Koivula miettii.

Koivula mainitsee hyvinä asioina Destiassa myös mielenkiintoiset tehtävät sekä hyvät työkaverit. Hän kertoo, että työskennellessä saa hyvin paljon päättää asioiden tekotavasta itse – tulokset ratkaisevat.

– Hyvää vaihtelua työpäivään tuo suunnitteluratkaisujen yhdessä etsiminen. Mukavia hetkiä ovat ne, kun löydämme yhdessä johonkin haastavaan kohteeseen ratkaisun, Pekka Koivula kertoo.

Työntekijöistä pidetään hyvää huolta

Destialla tuetaan työntekijöiden kulttuuri- ja liikuntatoimintaa sekä järjestetään aktiivista yhteistoimintaa, esimerkiksi kilometrikisoja pyöräilyssä. Koivula mainitsee myös työterveyshuollon toimivan loistavasti.

– Ilmapiiri täällä Tampereella on ilman muuta hyvä. Työkaverit ovat samanhenkisiä ihmisiä ja teemme asioita yhdessä myös vapaa-ajalla, Koivula mainitsee.

Koivula suosittelee Destiaa potentiaaliselle työntekijälle ehdottomasti.

– Täällä on monipuolista tekemistä ja jokaiselle pystytään miettimään sopivia haasteita ja järjestetään tukea tehtävän suorittamiselle. Sopiva pilke silmäkulmassa täytyy myös olla, tämä ei ole haudanvakavaa hommaa, Pekka Koivula summaa naurahtaen.

Destia on suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyhtiö, joka rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Destian palvelut ulottuvat maanalaisesta rakentamisesta kattavaan maanpäälliseen toimintaan sekä energia- ja insinöörirakentamiseen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.