Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Petteri Keinänen: ”Tylsiä päiviä ei ole koskaan”

Destia tarjoaa infra- ja rakennusalan palveluita valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Petteri Keinänen toimii Destian kalliorakentamisen työpäällikkönä. Vuosien varrella on Petteri päässyt toimimaan useissa eri tehtävissä. Parasta Destialla työskentelyssä onkin hänestä juuri se, ettei tylsiä päiviä ole koskaan.

“Koskaan ei ole tullut sitä ongelmaa, että jämähtäisi johonkin tai ei saisi tehdä sitä, mitä haluaa”

– Rakennamme siltoja, teitä, tehtaiden pohjia, luolia, satamia – oikeastaan ihan kaikkea, mitä infrarakentamiseen liittyy, Petteri Keinänen kertoo.

Petteri tuli Destialle töihin ensimmäistä kertaa vuonna 2009, kun hän teki insinööriharjoittelijana kesätöitä silloisella Kemin moottoritietyömaalla. Vuonna 2010 hän teki Destialle diplomityönsä ja jäi valmistumisensa jälkeen suoraan töihin.

– Destia vaikutti mielenkiintoiselta työnantajalta. Teimme koulun kanssa jo pikkuisen yhteistyötä heidän kanssaan ja sitä kautta päädyin mukaan yhteen kehitysprojektiin sekä kesätöihin, Petteri muistelee.

Monialaiset ja vaihtuvat työtehtävät estävät jämähtämisen

Ennen työpäällikön tehtäviä ehti Petteri toimia Destialla neljässä muussakin tehtävässä.
Työpäällikkönä Petteri johtaa noin 15-20 hengen tiimiä, joka toteuttaa erilaisia kalliorakentamisen projekteja ympäri Suomen.

– Töissä on rentoa ja töitä pääsee oikeasti tekemään monialaisesti. Me toimimme eri toimialoilla ja tehtäviä pystyy sisäisesti vaihtamaan, minullakin taitaa olla menossa parhailleen viides eri tehtävä Destiassa, Petteri summaa.

– Koskaan ei ole tullut sitä ongelmaa, että jämähtäisi johonkin tai ei saisi tehdä sitä, mitä haluaa, Petteri kuvailee.

”Täällä ei ole toista ihan samanlaista työpäivää koskaan”

Projektit vaihtuvat tuoden tullessaan aina uutta haastetta. Työ on vapaata, mutta vastuullista. Työpäällikkönä toimimisessa Petterille merkityksellistä ja tärkeää on hänen alaisten viihtyvyys sekä maailman muokkaaminen pikkuhiljaa.

“Kyllä meillä työntekijät tykkäävät olla Destialla töissä, melkein vaikeampi on saada ihmisiä pois täältä”

– Täällä ei ole toista ihan samanlaista työpäivää koskaan. Projektit sekä työtehtävät vaihtuvat koko ajan. Työssä pääsee etenemään ja saamaan vastuuta. Tylsiä päiviä ole koskaan. Se on kai se, miksi Destialla on hyvä olla töissä, Petteri sanoo.

”Destia on mielestäni hyvä työpaikka, mistä kyllä varmasti saa haastetta omalle työurallensa”

Petterin mukaan Destia koostuu nuorekkaasta henkilöstöstä. Ihmiset viihtyvät työssään ja esimiehet ovat reiluja antaen työntekijöille vapauden tehdä tulosta ilman liiallista paimennusta. Työntekijöillä on vapaus vaikuttaa itse siihen, kuinka kukin oman työnsä hoitaa.

– Työympäristö on mukava. Työilmapiiri, työterveyshuolto ja työsuojelu toimivat. Kyllä meillä työntekijät tykkäävät olla Destialla töissä, melkein vaikeampi on saada ihmisiä pois täältä, Petteri naurahtaa.

– Destia on mielestäni hyvä työpaikka, josta kyllä varmasti saa haastetta omalle työurallensa, Petteri kiteyttää.

Destia on suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyhtiö, joka rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Destian palvelut ulottuvat maanalaisesta rakentamisesta kattavaan maanpäälliseen toimintaan sekä energia- ja insinöörirakentamiseen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.