Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Rakennetun ympäristön tulevaisuus syntyy monialaisten osaajien yhteistyöllä

Mika Tuominen toimii Destian asiantuntijapalveluissa liikenne- ja kaupunkiympäristön yksikön päällikkönä. Yksikkö koostuu monen eri alan ammattilaisista aina arkkitehdeistä liikennesuunnittelijoihin. Työstä tekee merkityksellistä sen tuomat hyödyt ja vaikutukset ihmisten arkeen.

Aiemmin Tuominen on työskennellyt omien sanojensa mukaisesti puhtaasti insinööritoimistoissa. Destia tarjosi hänelle mahdollisuuden lähteä hakemaan omaa paikkaansa aiempiin toimistoihin verrattuna erilaisesta organisaatiosta.

– On ollut opettavaista työskennellä organisaatiossa, jossa näkee koko infrarakentamisen elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon, Tuominen summaa.

Yksikön monipuolinen osaaminen mahdollistaa oppimisen

Liikenne- ja kaupunkiympäristön yksikössä on todella monipuolista osaamista. Arkkitehtien, maantieteilijöiden ja liikenneinsinöörien saumattomalla yhteistyöllä voidaan tarjota laaja-alaisesti palveluita maankäytön ja liikennejärjestelmän tarpeisiin.

– Se on erittäin mahtavaa, että meillä on näin monipuolista osaamista. Siinä pystyy itsekin liikenneinsinöörinä oppimaan aika paljon kaiken näköistä muun muassa ympäristöön liittyvistä asioista ja ihan pihasuunnitelmistakin, Tuominen kuvailee.

Uudet palvelut ihmisten arkea helpottamaan

“Pystymme monipuolista osaamista hyödyntäen suunnittelemaan ja toteuttamaan rakennettua ympäristöä ihmisten tarpeisiin.”

Merkityksellisin asia työssä Tuomiselle on se, että hän pystyy aidosti vaikuttamaan rakennettuun ympäristöön – mitä se on tulevaisuudessa, miten liikutaan ja millaisia palveluita käytetään.

– Pystymme monipuolista osaamista hyödyntäen suunnittelemaan ja toteuttamaan rakennettua ympäristöä ihmisten tarpeisiin, Tuominen kertoo.

– On todella hienoa viedä meidän palveluitamme eteenpäin tällä porukalla, Tuominen iloitsee.

Destia on suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyhtiö, joka rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Destian palvelut ulottuvat maanalaisesta rakentamisesta kattavaan maanpäälliseen toimintaan sekä energia- ja insinöörirakentamiseen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi