Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

”Täällä annetaan mahdollisuus näyttää omat kykynsä”

Ville-Veikko Vitri toimii Destialla työmaapäällikkönä. Parhaillaan hän työskentelee Vt 14 Laitaatsalmen hankkeella. Alun perin hän työskenteli siltapuolen työnjohtajana, mutta siirtyi myöhemmin koko hankkeen työmaapäälliköksi. Samanhenkisen porukan kanssa on helppo tehdä töitä, eikä ketään jarrutella.

Laitaatsalmen urakka alkoi elokuussa 2016. Valmista tulee elokuun 2019 loppuun mennessä.

– Kolmivuotisen urakan aikana Kyrönsalmen syväväylä siirretään Laitaatsalmeen, Vitri kertoo.

Lopullinen oppiminen tapahtuu työmailla

Vitri opiskeli aikoinaan Kuopiossa ammattikorkeakoulussa infrarakennusta. Opintojensa ohessa hän kävi myös muutaman betonipuolen kurssin. Opintojensa lopulla Vitri teki työharjoittelunsa Destialle. Valmistumisensa jälkeen hän ehti käydä vuoden ajan muualla töissä, kunnes Savonlinnaan satuttiin hakemaan siltatyön johtajaa.

– Kyllähän koulu antaa valmiudet täällä työmaalla työskentelyyn, mutta se lopullinen oppiminen on vielä minullakin kesken, hän toteaa.

Alun perin Vitri tuli Laitaatsalmen hankkeelle siltapuolen työnjohtajaksi, mutta helmikuussa 2019 hän siirtyi työmaapäälliköksi.

– Työmaapäällikön tehtävät keskittyvät huomattavan paljon enemmän toimistotöihin ja isojen kuvioiden pyörittelyyn, Vitri sanoo.

Ketään ei jarrutella

“Aina saa haastaa itsensä ja aina löytyy jotakin, jonka voi tehdä vielä pikkuisen paremmin.”

Parasta työssä ovat Vitrin mielestä työkaverit ja työn haastavuus. Työporukka on hyvin samanhenkinen, mikä on tärkeää etenkin reissuhommia tehdessä.

– On tärkeää, että tulemme juttuun illalla siellä kämpilläkin, emmekä vain murjota omissa huoneissamme. Meidän porukassamme ei jarrutella ketään – jos sinulla on paukkuja ja kykyä hoitaa asioita sekä mennä eteenpäin, niin sen kyllä pystyy tekemään. Täällä annetaan mahdollisuus näyttää omat kykynsä, Vitri kuvailee.

– Aina saa haastaa itsensä ja aina löytyy jotakin, jonka voi tehdä vielä pikkuisen paremmin, Vitri summaa.

Destia on Suomen suurin infra-alan palveluyhtiö ja osa kansainvälistä Colas-konsernia. Suunnittelemme, rakennamme ja kunnossapidämme yhteiskunnan toiminnan kannalta välttämätöntä infrastruktuuria kuten sähköverkkoja, siltoja, teitä ja ratoja. Kehitämme kaupunkeja, telematiikka- ja valaistusratkaisuja ja tarjoamme monipuolisia palveluja liikenteen ja infraomaisuuden hallintaan. Rakennamme huomisen infraa yli 1 600 destialaisen ainutlaatuisella infran tajulla. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli noin 575 miljoonaa euroa. www.destia.fi
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.