Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

”Täällä on ollut minulle selkeä urapolku”

Saara Lehtonen on tehnyt Destialla pitkän uran. Vuonna 2003 taloon tullut Lehtonen on tehnyt paljon töitä laadun ja tarjoustoiminnan parissa. Tällä hetkellä hän on konsernin laatupäällikkö. Lehtonen on iloinen siitä, että Destia on voinut tarjota hänelle mahdollisuuden oman osaamisensa jatkuvaan kehittämiseen.

Lehtonen seisoo Kantatie 51:n vierestä nousevassa rinteessä ja katselee moottoritien liikennettä. Destian toteuttama moottoritien parannushanke käsitti yhteensä 10,2 kilometrin matkan aina Kirkkonummelta Kivenlahteen. Lehtonen oli mukana parannushankkeessa.

– Tämä Kantatie 51 oli todella ruuhkainen ja täällä sattui paljon onnettomuuksia. Tänne rakennettiin toinen ajorata, eritasoliittymiä sekä paljon siltoja, Lehtonen muistelee.

– Se tuntuu kyllä todella hyvältä, kun näkee konkreettisesti, että tie on nyt käytössä ja liikenteestä on tullut turvallisempaa sekä sujuvampaa, Lehtonen iloitsee.

Vaihtelua ja vastuuta elämäntilanne huomioiden

“Olen viihtynyt Destialla todella pitkään. Suurin syy siihen on varmasti se, että tehtäväni ovat ajan kuluessa vaihtuneet. Pikkuhiljaa on tullut lisää haastetta ja vastuuta.”

Lehtonen tuli taloon vuonna 2003. Aluksi hän teki töitä työmailla ja työskenteli suurprojekteilla erilaisissa, lähinnä laatuun liittyvissä tehtävissä. Sen jälkeen hän toimi tarjouspäällikkönä. Vuonna 2019 hän siirtyi puolestaan konsernin laatupäällikön tehtäviin.

– Kantatie 51:n työt jäivät minulta hieman kesken, koska jäin äitiyslomalle. Siinä yhteydessä keskustelin esimieheni kanssa, voisiko työtehtäviäni vaihtaa toimistopainotteisemmiksi, jotta pääsisin aina illaksi kotiin lasten luokse. Sen myötä vaihdoin sitten toimistotöihin, Lehtonen taustoittaa.

– Olen viihtynyt Destialla todella pitkään. Suurin syy siihen on varmasti se, että tehtäväni ovat ajan kuluessa vaihtuneet. Pikkuhiljaa on tullut lisää haastetta ja vastuuta. Olen pystynyt kehittämään omaa osaamistani. Täällä on ollut minulle selkeä urapolku, jolla olen edennyt hiljalleen vaativampiin tehtäviin, Lehtonen summaa.

Destia on suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyhtiö, joka rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Destian palvelut ulottuvat maanalaisesta rakentamisesta kattavaan maanpäälliseen toimintaan sekä energia- ja insinöörirakentamiseen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi