Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Luottamus ja joustavuus muodostavat vankan pohjan yhteistyölle

KPA Unicon on kattilalaitoksia valmistava ja toimittava yritys, joka toteuttaa asiakkaiden tarpeisiin sopivia kokonaisratkaisuja aina kattiloista elinkaaripalveluihin saakka. Yhteistyö IT-palveluita tuottavan Documtecin kanssa on jatkunut pitkään ja mukautunut kasvavan yrityksen tarpeisiin.

– Tänä päivänä energiaa pitää tuottaa vastuullisesti joko fossiilisilla polttoaineilla tai täysin uusiutuvasti, ja me teemme ratkaisuja molempiin tarpeisiin, kertoo hallituksen jäsen ja osaomistaja Jukka-Pekka Kovanen.

Monipuolisten energiaratkaisujen ohessa yritys tarjoaa erilaisia digitaalisia palveluita, joiden tuottamiseksi he tekevät yhteistyötä eri kumppaneiden kanssa.

– Tällä hetkellä olemme muuntautumassa yhä enemmän asiakkaiden kokonaisvaltaiseksi energia-alan kumppaniksi, tietohallintojohtaja Tiia Häsä lisää.

Laaja-alainen osaaminen takaa kattavan palvelun

“Documtecillä on hyvin laajaa osaamista monelta eri osa-alueelta ja palvelualustalta.”

KPA Uniconin yhteistyö Documtecin kanssa on jatkunut jo vuosikymmenen ajan, ja tällä hetkellä Documtec tuottaa yritykselle työasema-, lähituki- ja konesalipalveluita.

– Documtecillä on hyvin laajaa osaamista monelta eri osa-alueelta ja palvelualustalta, Häsä kuvailee.

Tietotekniikasta on nopeasti tullut kiinteä osa jokaisen arkea, ja samalla tietohallintoon ja IT-palveluihin liittyvät toiminnot ovat saaneet yhä keskeisemmän roolin myös yrityksissä.

– Mitä enemmän tietohallinto ja tietotekniikka ovat tulleet osaksi päivittäistä liiketoimintaa, sitä enemmän niiden merkitys on korostunut, ja sitä osaavamman kumppanin se vaatii, Kovanen toteaa.

Joustavia ratkaisuja muuttuviin tarpeisiin

Häsä ja Kovanen ovat olleet tyytyväisiä etenkin Documtecin palvelualttiuteen ja halukkuuteen löytää muuttuviin ja kehittyviin tilanteisiin sopivia ratkaisuja.

– Kun me olemme kasvaneet, ovat hekin kasvaneet siinä meidän rinnallamme. Se on hienoa ja sen seuraamisesta nauttii itsekin, Kovanen kiittelee.

Paikallisuus sekä pitkä yhteistyöhistoria mahdollistavat sen, että palvelut voidaan sopeuttaa vastaamaan KPA Uniconin toiveita.

– He ymmärtävät liiketoimintamme periaatteet ja pystyvät reagoimaan erilaisiin tarpeisiimme hyvin joustavasti, Häsä summaa lopuksi.

Documtec on ohjelmistotalo, joka auttaa yrityksiä modernisoimaan liiketoimintansa automatisoimalla tuotanto- ja rutiinitöitä, keräämällä ja visualisoimalla liiketoimintatietoa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi