Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Yhteistyö Documtecin kanssa tukee Moilaksen kasvua

Moilas Oy on vuonna 1955 perustettu leipomoalan yritys, joka on tätä nykyä keskittynyt pelkästään gluteenittomaan leivontaan. Documtec huolehtii Moilaksen päivittäisistä IT-asioista ja -projekteista. Yhteistyö tukee Moilaksen strategiaa ja yrityksen kasvua.

Moilaksella on tällä hetkellä kaksi leipomoa, jotka molemmat sijaitsevat Pieksänmäellä.

– Olemme keskittyneet pelkästään gluteenittomaan leivontaan, kertoo tuotantojohtaja Aki Väisänen.

Tehokkuus säästää aikaa

“Tärkein hyöty yhteistyöstä on se, että pystymme tällä hetkellä suunnittelemaan IT-budjettia sekä kehitystyötämme paremmin ja pidemmälle tulevaisuuteen.”

Yhteistyö Documtecin kanssa alkoi lokakuussa 2018. Moilas etsi yhteistyökumppania, jonka kanssa voisi viedä IT-asioita eteenpäin niin päivittäisessä tekemisessä kuin erilaisissa projekteissa. Documtec pystyi tarjoamaan tähän tarvittavat resurssit. Käytännössä Documtec huolehtii Moilaksen päivittäisistä IT-asioista ja -projekteista.

– Documtecin käytössä olevien resurssien ja tikettijärjestelmän käyttöönoton myötä tehokkuus haasteiden ratkaisussa lisääntyi ja niihin käytetty aika lyheni huomattavasti aiempaan toimintamalliin suhteutettuna, summaa controller Aleksi Paukku.

– Tärkein hyöty yhteistyöstä on se, että pystymme tällä hetkellä suunnittelemaan IT-budjettia sekä kehitystyötämme paremmin ja pidemmälle tulevaisuuteen. Tämä tukee yrityksemme strategiaa ja kasvua huomattavasti aiempaa paremmin, Väisänen painottaa.

”He puhuvat kanssamme samaa kieltä”

Paukku kuvailee Documtecin asiakaspalvelua helposti lähestyttäväksi. Työskentely heidän kanssaan on ollut hyvin sujuvaa.

– He puhuvat kanssamme samaa kieltä. Voisin suositella Documtecia yrityksille, jotka haluavat kehittää IT-ympäristöään ja ottaa digitalisaation vahvasti mukaan omaan liiketoimintaansa, Paukku sanoo.

– Documtecin kanssa on ollut erittäin hyvä työskennellä. He ovat aktiivisia ja halukkaita antamaan asiakkaalle lisäarvoa, Väisänen toteaa.

Documtec on ohjelmistotalo, joka auttaa yrityksiä modernisoimaan liiketoimintansa automatisoimalla tuotanto- ja rutiinitöitä, keräämällä ja visualisoimalla liiketoimintatietoa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi