Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

”On järjettömän hieno juttu, että on sellainen rakennuttaja, johon voi luottaa täysin”

Juha Korhonen, Stina Mäkelä-Korhonen ja heidän kolme lastaan asuvat Espoon Saunalahdessa. Domesta rakensi perheelle Jetta-Talon omakotitalon avaimet käteen -periaatteella. Kokonaisvastuu oli Domestalla, mikä teki rakentamisesta helppoa. Koti valmistui sovitun aikataulun mukaisesti, ja perhe pystyi luottamaan Domestaan koko projektin ajan.

Perheellä oli takanaan jo yksi aiempi rakennusprojekti, jossa kokonaisvastuu rakentamisesta oli heillä itsellään. Juha ja Stina organisoivat tuolloin koko projektia kaikkine vaiheineen ja tehtävineen.

– Tässä tapauksessa urakoitsijamme Domesta Oy otti kokonaisvastuun. Se oli meille hirvittävän helppo tapa rakentaa, Stina toteaa.

– Domesta tuli meille tutuksi siinä vaiheessa, kun aloimme keskustella Jetta-Talon kanssa siitä, millaisia vaihtoehtoja he pystyisivät tämän tyyppiselle tontille tarjoamaan, Juha sanoo.

“Rakentamisesta harvoin sanotaan, että se on todella positiivinen ja jopa terapeuttinen kokemus, mutta tämä oli sitä.”

Kaikki tehtiin valmiiksi viimeisiä listoja myöten

Rakennusprojektin alussa tehtiin aikatauluarvio, jonka mukaisesti työ eteni ja asunto valmistui. Juha ja Stina ovat erittäin tyytyväisiä siihen, kuinka kaikki Domestan kanssa sujui. Rakentaminen oli heille positiivinen kokemus alusta loppuun saakka.

– Rakentamisesta harvoin sanotaan, että se on todella positiivinen ja jopa terapeuttinen kokemus, mutta tämä oli sitä. Me olemme siinä pienessä promillessa, joka voi sanoa, että olipas kiva projekti, Juha kertoo.

– Parasta oli ehkä juuri se, että kun tämä oli avaimet käteen -projekti, niin kaikki oli valmista viimeisiä listoja myöten. Saimme vain muuttaa sisään. Nyt pääsemme sisustamaan ja nauttimaan tästä, Stina hymyilee.

”Emme malttaisi lähteä täältä edes töihin”

Koko perhe on viihtynyt uudessa kodissaan hyvin. Valmis asunto on 257 neliön kokonaisuus, jossa on otettu huomioon kaikkien perheenjäsenten tarpeet. Molemmat, sekä Stina että Juha, ovat valmiita suosittelemaan Domestaa lämpimästi myös muille. He kokivat yrityksen toiminnan luotettavaksi, rehelliseksi sekä asiakaslähtöiseksi.

– Tykkäämme asunnosta todella paljon. Emme malttaisi lähteä täältä edes töihin. Aamuisin on mukava herätä uudessa kodissa, Stiina kuvailee.

– On järjettömän hieno juttu, että on sellainen rakennuttaja, johon voi luottaa täysin, ja jonka tietää hoitavan asiat aikataulussa budjetin mukaisesti sekä tekevän vielä hyvää jälkeä. Kumppanin valinta on rakennusprosessissa se kaikkein tärkein asia, ja suosittelen ehdottomasti Domestaa. Kannattaa rakentaa luotettavan kumppanin kanssa, Juha kiteyttää.

Domesta Oy on vuonna 2008 perustettu yritys, joka tarjoaa rakennuspalveluita niin yksityisille talonrakentajille kuin rakennusliikkeillekin. Domesta tekee myös tarkasti konseptoituja vesikattoremontteja avaimet käteen -toimituksena omakoti- ja rivitaloihin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi