Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Siistiä ja laadukasta työtä

Katja Ruohomaa asuu perheineen Espoossa. Perheen omakotitalo valmistui vuonna 2016. Talon sisä- ja sähkötöistä vastasi Domesta, jonka työn jälki on Katjan mukaan siistiä sekä laadukasta.

Perheeseen kuuluu Katjan ja hänen miehensä lisäksi kolme lasta. Perhe etsi aluksi valmista, vanhaa taloa. Toiveiden mukaista ja sopivan kokoista kohdetta ei kuitenkaan löytynyt.

– Rakennusprojekti sai alkunsa siitä, että me tarvitsimme isomman asunnon. Emme kuitenkaan löytäneet sopivaa valmiiksi rakennettuna. Halusimme siis rakentaa itse, Katja Ruohomaa muistelee.

”Domestalla oli realistinen käsitys siitä, mitä tällaisen talopaketin toimittaminen vaatii”

Perhe päätyi valitsemaan Jetta-Talojen toimittaman talopaketin. Sisä- ja sähkötöiden toteuttajaksi valikoitui Jetta-Talojen yhteistyökumppani Domesta. Katja ja hänen miehensä harkitsivat myös muita toimijoita, mutta Domestan toiminta vakuutti heidät.

– Domestalla oli realistinen käsitys siitä, mitä tällaisen talopaketin toimittaminen vaatii. He vaikuttivat luotettavilta, Katja summaa.

Perhe pääsi itse vaikuttamaan uuden kotinsa materiaalivalintoihin. Katjalla ja hänen miehellään oli mahdollisuus suunnitella sisustusta yhdessä sisustussuunnittelijan kanssa.

– Sisustussuunnittelija tuli Domestan kautta. Sopimukseen kuului se, että me saimme tavata sisustussuunnittelijaa muutaman kerran ja miettiä yhdessä hänen kanssaan erilaisia materiaalivaihtoehtoja, Katja kertoo.

Projektin koordinointi helpotti arkea

“Domesta hoiti hyvin paljon yhteydenpitoa myös muihin rakentajiin ja toimijoihin rakennuksen aikana. “

Domesta teki rakennusprojektin aikana tiivistä yhteistyötä myös muiden talon rakennuksessa mukana olleiden toimijoiden kanssa, kuten esimerkiksi LVI-asennuksista vastanneiden työntekijöiden kanssa. Omalla toiminnallaan Domesta mahdollisesti osaltaan sen, ettei Katjan ja hänen miehensä tarvinnut lähteä kesken työpäivän esimerkiksi vastaanottamaan toimituksia tai availemaan ovia.

– Domesta hoiti hyvin paljon yhteydenpitoa myös muihin rakentajiin ja toimijoihin rakennuksen aikana. Pelkäsimme ennen rakentamisen alkua sitä, kuinka paljon rakentaminen tulisi viemään meidän omaa työaikaamme. Työnantajamme eivät välttämättä olisi olleet niin armollisia, Katja naurahtaa.

– Domesta otti ehkä tietyllä tavalla koordinaattorin tai projektin johtajan roolin. Se oli meille positiivinen asia. Käytännössä asiat hoituivat usein niin, että soitin Domestalle edellisenä päivänä ja ilmoitin, että huomenna olisi tulossa tällainen ja tällainen toimitus. Heidän työmiehensä olivat työmaalla vastassa. Tämä toimi hyvin, Katja kertoo.

”Voimme suositella Domestaa!”

“Halusimme, että koti olisi hyvin rakennettu sekä kestävä. Ja sitä se on ollutkin.”

Perhe on asunut uudessa kodissaan nyt noin neljä kuukautta. Domestan työn jälkeä Katja kuvailee siistiksi ja laadukkaaksi. Domestan työskentely oli hänen mukaansa ammattitaitoista. Lopputulos näyttää hyvältä.

– Halusimme, että koti olisi hyvin rakennettu sekä kestävä. Ja sitä se on ollutkin. Paikat ovat edelleen hyvässä kunnossa, vaikka perheessämme on pieniä lapsia. Myös Domestan työn jälki miellytti, se oli siistiä ja laadukasta, Katja kuvailee.

– Voimme suositella Domestaa!

Domesta Oy on vuonna 2008 perustettu yritys, joka tarjoaa rakennuspalveluita niin yksityisille talonrakentajille kuin rakennusliikkeillekin. Domesta tekee myös tarkasti konseptoituja vesikattoremontteja avaimet käteen -toimituksena omakoti- ja rivitaloihin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi