Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

“Voimme keskittyä tekemiseen”

Certum on tilitoimisto, joka toimii hieman normaalista poikkeavalla konseptilla. Yrityksellä on käytössään Elisa Oma IT -palvelukokonaisuus, jonka avulla avainhenkilöiden aikaa voidaan vapauttaa siihen tärkeimpään, eli oman liiketoiminnan tekemiseen.

– Olemme tilitoimisto rahoitusasiakkaillemme. Olemme myös perintätoimija ja tuotamme ohjelmistoja sekä kehitämme rajapintoja, summaa Certum-konsernin toimitusjohtaja Rami Kolkka.

Sopivan kumppanin avulla ajansäästöä sekä osaamispulan täyttämistä

Elisan ja Certumin yhteistyö alkoi Kolkan vanhan tuttavan kautta. Elisa Oma IT -palveluun kuuluu muun muassa Certumin työntekijöiden tarvitsema tuki niin laitteisiin kuin erilaisten ohjelmistojen käyttöön, asennukseen ja hallintaan liittyen. Yhdessä ratkaistaan myös käytännön ongelmia.

– Olen itse ollut jossain määrin aina toinen jalka IT-puolella. Vanha tuttavani tuli töihin Elisa Oma IT:lle ja esitteli tämän konseptin, Kolkka kertoo.

– Käytännössä me olemme asiantuntijaorganisaatio, emmekä pysty itse tekemään niin paljon IT:hen, tietoturvaan ja pakollisen työkaluinfran ylläpitoon liittyviä asioita. Etsimme sopivaa kumppania ja sitä kautta ajansäästöä sekä osaamispulan täyttämistä, Kolkka avaa.

Lisää aikaa avainhenkilöille

“Nyt voimme käyttää yhteistyökumppanimme palveluita ja saada siten vasteaikoja paljon paremmaksi.”

Yhteistyö on vielä käyttöönottovaiheessa. Tavoitteena on kuitenkin vapauttaa Certumin avainhenkilöille lisää resursseja omaan liiketoimintaan.

– Voimme keskittyä tekemiseen. Toisaalta myös vasteajat ja palvelun taso parantuvat. Jos jollakin on esimerkiksi jokin tekninen ongelma, niin kaikki ei ole enää kiinni niistä muutamista sisäisistä henkilöistämme, jotka voisivat auttaa. Nyt voimme käyttää yhteistyökumppanimme palveluita ja saada siten vasteaikoja paljon paremmaksi, Kolkka kertoo.

– Ellei ole mitään järkevää syytä itse pyörittää IT-infraa, niin on hyödyllisempää keskittyä omaan tekemiseen IT-palveluiden tuottamisen ja ylläpitämisen sijaan, Kolkka toteaa.

Elisa Oyj on suomalainen, tietoliikenne-, ICT- ja onlinepalveluyritys, jonka asiakkaita ovat kuluttajat, yritykset ja julkishallinnon organisaatiot.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.