Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Eltel tarjoaa hyvät mahdollisuudet jatkokouluttautumiseen

Jonas Nilsson työskentelee Eltelillä jakeluverkkoasentajana. Hänen mielestään Eltelillä vallitsee erittäin hyvä ilmapiiri. Toisaalta tekemisessä ei koskaan unohdeta tuloshakuisuutta.

Eltel Networks Oy ylläpitää infrastruktuuriverkkoja. Yrityksen toimintaan kuuluu rakennus-, suunnittelu- ja ylläpitopalveluita sekä kokonaisvaltaisia projektitoimituksia. Tällä hetkellä Jonas työskentelee Caruna Espoo Oy:n tilaamalla saneeraustyömaalla Espoon Karakalliossa.

– Täällä yksivaiheiset sähkömittarit puretaan pois, ja työmaan edetessä laitetaan uudet kolmivaiheiset mittarit tilalle, Jonas kuvailee.

Tulosajatus näkyy työskentelyn taustalla

“Eltelillä on annettu hyvät mahdollisuudet jatkokouluttautumiseen.”

– Eltelillä on annettu hyvät mahdollisuudet jatkokouluttautumiseen. Itselläni on yliasentajan tutkinto työn alla, Jonas mainitsee.

Eltelin työilmapiiriä Jonas kuvailee älyttömän hyväksi. Hän on ystävystynyt useiden työkavereiden kanssa, ja viettää heidän kanssaan aikaa myös vapaa-ajalla. Jonaksen mielestä Eltelillä tehdään töitä rennon oloisesti, mutta tulosajatusta unohtamatta.

– Näissä palvelutöissä, joita itse teen, on koko ajan taustalla se, kuinka tehokkaasti työskentelen ja kuinka paljon mihinkin kuluu aikaa. Jos teen työni tehokkaasti, tiedän Eltelin tienaavan sillä. Silloin myös minua palkitaan, Jonas miettii.

Vastuullinen työnantaja

Jonas voi suositella Elteliä työnantajana lämpimin mielin. Hän kuvailee Elteliä isoksi ja vastuulliseksi firmaksi, joka pitää huolta kaikesta sovitusta.

– Jos joku on juuri valmistumassa koulun penkiltä ja hakee meille töihin, niin tervetuloa kokeilemaan. Lämpimästi tänne töihin vaan, Jonas virnistää.

Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Puola ja Saksa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi