Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Itsenäinen päätöksenteko tekee työstä antoisaa

Jermu Savolainen työskentelee projektipäällikkönä Eltelin jakeluverkkoliiketoiminnassa. Arkeen mahtuu pitkiä päiviä ja paljon itsenäistä päätöksentekoa. Haastavien tilanteiden ratkaiseminen kuitenkin lisää työn mielekkyyttä.

Eltel Networks Oy on Pohjois-Euroopan johtava infraverkkoalan palveluita tarjoava yritys. Projektipäällikön tehtävät Eltelillä vaativat vahvan motivaation lisäksi erittäin hyvää tuntemusta jakeluverkosta. Tällä hetkellä Jermu työskentelee asiakkaan jakeluverkkotyömaalla, jossa rakennetaan kahdenkymmenen ja kymmenen kilovoltin keskijännitelinjaa sekä maanalaista pienjännitelinjaa.

– Työssäni on parasta se, että oman kädenjäljen näkee käytännössä. Lisäksi pidän työn joustavuudesta: sekä työajat että -tehtävät vaihtelevat, ja monista asioista saa päättää itse, Jermu pohtii.

Eltelillä on hyvät etenemismahdollisuudet

“Eltelillä on hyvä työskennellä, koska täällä pääsee toteuttamaan itseään ja tarttumaan uusiin haasteisiin.”

– Eltelillä on hyvä työskennellä, koska täällä pääsee toteuttamaan itseään ja tarttumaan uusiin haasteisiin. Käytännössä itsensä toteuttaminen näkyy suurten projektien hoitamisessa alusta loppuun asti, Jermu kertoo.

Eltel tarjoaa henkilöstölleen koulutusta määräajoin sekä paikallisesti että Skypen välityksellä. Projektijohtamisessa on hyödynnetty esimerkiksi uutta Project Excellence -käsikirjaa.

– Eltelillä on erittäin hyvät etenemismahdollisuudet. Esimerkiksi moni työkaverini on edennyt tehtävistä toisiin. Asentajan tehtävistä on mahdollista siirtyä haastavampiin asentajan tehtäviin, suunnittelutehtäviin, projektijohtoon ja jopa ylempiin johtotehtäviin, Jermu mainitsee.

Työkulttuurissa yhdistyvät jämäkkyys ja joustavuus

Työhön Eltelillä kuuluu myös haasteita. Työpäivät ovat välillä pitkiä, ja työmatkoilla maakunnassa joutuu tekemään paljon päätöksiä itsenäisesti. Päätöksenteko on Jermun mielestä välillä erittäin haastavaa, mutta myös antoisaa.

– Työkulttuuri Eltelillä on työtehtäviltään kohtuullisen jämäkkä, mutta toisaalta esimerkiksi työajan kannalta erittäin joustava, Jermu miettii.

Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Puola ja Saksa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi