Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Maalämpöön siirtyminen kävi nopeasti ja vaivatta

Juhani Salminen oli miettinyt jo pidemmän aikaa talonsa lämmitysjärjestelmän päivittämistä. Messuilla Juhani tapasi Energiakumppaneiden asiantuntijan, jonka johdosta taloon päädyttiin asentamaan maalämpöpumppu.

Juhanin 35 vuotta sitten suunnittelema ja rakentama talo on lämmennyt näihin päiviin asti yösähköllä. Remontti tuli ajankohtaiseksi terässäiliön vuotoriskin kasvaessa. Uutta lämmitysjärjestelmää valitessa maalämpö vei lopulta voiton aurinkolämmöstä.

– Tutkin näitä asioita ja pääkriteerinä oli ekologisuus. Mikä voisi olla maalämpöä ekologisempaa – se toimii 24 tuntia vuorokaudessa, eikä ole riippuvainen auringosta tai muistakaan ulkoisista tekijöistä, Juhani kertoo.

– Järjestelmä toimii paremmin kuin osasin arvata, hän jatkaa.

Nopea asennus ei vaikuttanut arkeen

Tarjouspyyntövaiheessa moni yritys kävi katsomassa taloa. Juhanin mukaan Energiakumppanit oli ainut yritys, joka otti huomioon hänen mielipiteensä projektiin. Taloon asennettiin automaattinen maalämpöpumppu ja yksi vesipattereihin liitetty lisävaraaja.

“Järjestelmä toimii paremmin kuin osasin arvata.”

– Tekijät olivat todella ammattitaitoisia, joten ei tämä meidän arkea haitannut. Kylmään veteen tuli vain puolen tunnin tauko ja lämmitimme vettä tarpeen tullen kaksi päivää kestäneen asennuksen ajan, Juhani selvittää.

– Vanha järjestelmä oli todella massiivinen ja hankala purkaa – likainen homma. Energiakumppaneiden tarjous oli ainut, johon vanhan purku oli sisällytetty.

Talon jälleenmyyntiarvo kasvoi ja lämmityskustannukset putosivat

Juhanin talon jälleenmyyntiarvo nousee huomattavasti lämpöremontin seurauksena. Ilman remonttia taloa olisi myöhemmin ollut hankala saada kaupaksi. Maalämpöön siirtymisen myötä myös lämmityskustannukset laskevat huomattavasti.

– Maalämpö on mielestäni ainoa oikea tapa lämmittää Suomessa. Kyselijöille olen kertonut, että maalämpö on vain hieman arvokkaampaa kuin aurinkosähkö, mutta se toimii päivästä toiseen kellon ympäri, johon aurinkosähkö ei pysty.

– Oletan, että sähkölasku tippuu noin kolmannekseen, jopa neljännekseen siitä, mitä se aiemmin oli, Juhani päättää.

Energiakumppanit on lämpöpumppuratkaisujen kuluttajamyyntiin erikoistunut yritys, joka edustaa markkinoiden parhaita ja energiatehokkaimpia ratkaisuja. Yritys toimii avaimet käteen -periaatteella, nopeasti ja tehokkaasti koko Suomen alueella.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi