Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Fiksu ratkaisu lainojen yhdistämiseen nopeasti ja luotettavasti

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Christer Åhlström on vantaalainen kahden lapsen isä. Aiemmin Christerillä oli useampi pieni laina eri paikoista, joiden tilalle hän kaipasi fiksumpaa kokonaisuutta. Etuan yhdistelylainaratkaisun avulla sai hän yhdistelyä erilliset, pienemmät lainat yhdeksi lainaksi samaan paikkaan. Yhdistelylainan avulla saa Christer nyt kuukausittain aiempaa enemmän rahaa säästöön.

Christer Åhlström löysi Etuan palvelut etsiessään internetistä erilaisia lainoja kilpailuttavia yrityksiä. Hän halusi yhdistää erilliset, pienet lainansa yhdeksi kokonaisuudeksi, yhdistelylainaksi. Etuan kilpailutusprosessi vaikutti Christeristä yksinkertaiselta, ja hän päätti syöttää tietonsa yhdistelylainan hakemukseen.

– Kilpailutusprosessi hoitui todella nopeasti. Syötin tiedot, eikä mennyt montaa minuuttia, kun tarjouksia alkoi tulla monesta eri paikasta, Christer muistelee.

– Etualle täytettävä hakemus oli lyhyt ja ytimekäs. Kaikki meni vaivattomasti, hän jatkaa.

”Sopiva ratkaisu löytyi oikeastaan saman tien”

“Koin prosessin luotettavaksi sekä ennen kaikkea hyvin nopeaksi”

Tulleista tarjouksista oli Christerin helppo vertailla ja valita itselleen sopivin vaihtoehto. Christer koki helpottavana tekijänä erityisesti sen, ettei tarjouspyyntöjä tarvinnut lähettää itse erikseen jokaiselle firmalle, vaan kaikki hoitui yhden hakemuksen kautta. Sopiva tarjous ja kokonaisratkaisu löytyivät nopeasti.

– Sopiva ratkaisu löytyi oikeastaan saman tien, Christer kiteyttää.

– Koin prosessin luotettavaksi sekä ennen kaikkea hyvin nopeaksi, hän kuvailee.

Luotettava ja nopea palvelu

Yhdistelylainan avulla Christer on saanut aikaisempaan tilanteeseen verrattuna kuukausittain enemmän rahaa säästöön. Hän oli tyytyväinen Etuan palveluun sekä siihen, että toteutunut ratkaisu täytti hänen alkuperäisen toiveensa fiksummasta kokonaisuudesta.

– Omalla kohdallani homma toimi todella hyvin, luotettavasti ja nopeasti. Minulla on vain positiivista sanomista Etuasta, Christer summaa.

– Kaikki sujui mutkattomasti. Suosittelen Etuaa ehdottomasti myös muille, jotka haluavat kilpailuttaa ja yhdistellä lainoja helposti ja nopeasti, hän päättää.

Etua Oy on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen pankki- ja rahoitusalan palveluita välittävä yritys. Yrityksen tavoitteena on helpottaa kuluttajan arkipäivää kodin raha-asioissa. Etuan maksuton palvelu auttaa kuluttajaa löytämään tarpeeseensa sopivat kilpailukykyiset lainatarjoukset.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.