Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Uli Meyer: ”Lainanantajat kilpailuttamalla rahaa pystyy säästämään huomattavasti”

Uli Meyer on sosionomi ja lastentarhaopettaja Turusta. Ulin perheessä on ollut monenlaisia kuluja remonttien ja erilaisten hankkeiden muodossa. Hän on ottanut niihin pieniä lainoja, jotka ovat tulleet lopulta varsin kalliiksi. Netin kautta hän löysi Etua Oy:n, joka etsii asiakkaalle parhaat lainatarjoukset monesta eri paikasta yhdellä kertaa.

“Palvelun avulla voin helposti vertailla esimerkiksi korkoja ja laina-aikoja.”

Etua toimii siten, että he etsivät tarjolla olevat lainatarjoukset riippuen siitä, minkälaista lainaa on hakemassa. Palvelussa myös kartoitetaan hakijan tulot, ja sopivia tarjouksia annetaan senhetkisen elämäntilanteen perusteella.

– Etuan kautta eri lainanantajia pystyy kilpailuttamaan. Hakemuksen tekemisen jälkeen he soittavat tai laittavat sähköpostia eri lainamahdollisuuksista. Palvelun avulla voin helposti vertailla esimerkiksi korkoja ja laina-aikoja. Nämä ovat asioita, joita kannattaa pohtia ennen lainanottoa, Uli toteaa.

– Sain heidän kauttaan hyvän lainatarjouksen, jolla pystyin maksamaan aiemmat kalliit lainat pois ja säästin muutaman satasen. Väitän, että lainanantajat kilpailuttamalla rahaa pystyy säästämään huomattavasti, hän jatkaa.

Helppoa ja luotettavaa palvelua

“Vertailu on helppoa, ja mielestäni palvelu on todella kätevä. Mikään pakkohan lainaa ei ole ottaa, vaikka tarjouksen pyytäisi”

Lainan haku onnistui netin kautta luotettavasti ja nopeasti

– Minun ei tarvinnut esimerkiksi jonottaa missään. Verifiointi tapahtuu pankkitunnusten avulla, ja toiminta on helppoa ja nopeaa. Lomakkeet voi täyttää omalla ajalla ja vastauksen saa muutamassa päivässä. Etua on itse pankkeihin yhteydessä, koska on olemassa laki, jonka mukaan lainaa ei saa myöntää, jos ihmisen raha-asiat tai luottotiedot eivät ole kunnossa. Turhaa riskiä ei synny, Uli toteaa.

Etuan käyttö on helpottanut Ulin elämää, kun tietoa eri lainatarjouksista ei tarvitse enää hakea monesta paikasta.

– Heidän avullaan saan yhdestä ja samasta paikasta monta tarjousta. Vertailu on helppoa, ja mielestäni palvelu on todella kätevä. Mikään pakkohan lainaa ei ole ottaa, vaikka tarjouksen pyytäisi, vaan Etua toimii, koska lainan voi nostaa vasta silloin, kun rahaa tarvitsee, Uli sanoo lopuksi.

Etua Oy on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen pankki- ja rahoitusalan palveluita välittävä yritys. Yrityksen tavoitteena on helpottaa kuluttajan arkipäivää kodin raha-asioissa. Etuan maksuton palvelu auttaa kuluttajaa löytämään tarpeeseensa sopivat kilpailukykyiset lainatarjoukset.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.