Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Fiber Highway kannusti työntekijöitä yhteisöllisyyteen – syntyi FHFIN

Merts1, reijop, JabaDax, infin1t3, SMiiKa ja DOOMGORILLA ovat Fiber Highwayn työntekijöitä. He perustivat työpaikkansa kannustamana CS: GO E-sports-joukkueen ja pelaavat firmaliigassa muita yrityksiä vastaan. Tiimi on pelannut yhdessä vuoden verran ja menestynyt paremmin kuin kukaan osasi odottaa.

Fiber Highway on aktiivisesti kannustanut työntekijöitään tekemään asioita yhdessä myös työajan ulkopuolella. Saunailtojen ja perjantaisten perinteisten urheiluhetkien lisäksi Jani Pelto (infin1t3), Visa Merikannel (Merts1), Samuli Hetevuo (DOOMGORILLA), Miika Pyykkö (SMiiKa), Reijo Putkinen (reijop) ja Jesse Halmetoja (JabaDax) kokoontuvat yhdessä pelaamaan Counter-Strikea ja pelaavat firmaliigassa muita firmoja vastaan.

– Meille on aina sanottu, että firma tukee ideoita, jotka lisäävät yhteisöllisyyttä ja yhdessä tekemistä. Me perustimme yhdessä FHFIN Esports-nimisen joukkueen, joka on suoraan lyhenne Fiber Highway Finlandista, Hetevuo kertoo.

– On hieno tunne, että yritys on lähtenyt tukemaan tätä, vaikka pelaaminen on käytännössä vapaa-ajan harrastus, Pelto komppaa.

Tunteiden vuoristorataa ja yhteisiä hetkiä

Vaikka menestystä on tullut, on joukkue saanut kokea yhdessä myös tappion hetkiä. Hetevuo korostaa pelien olevan lähinnä viihdettä eikä voitoista tai tappioista oteta paineita. Yksi vastus Merikannelta on jäänyt kaivelemaan.

– Codematen kanssa pitäisi ottaa uusinta vielä tällä kaudella. Viimeksi kärsimme tappion, mutta olisi kiva kokeilla uudestaan, Merikannel pohtii.

– Joillekin tämä on vähän kovempaa tunteiden vuoristorataa, mutta kyllä tämä silti hauskaa on, Halmetoja komppaa nauraen.

Hyvä joukkuehenki peleissä näkyy myös töissä

“Pelaaminen on mielestäni kohottanut työpaikkamme henkeä, kun meillä on niin hyvä joukkuehenki pelatessa. Kun vapaa-ajalla puhalletaan yhteen hiileen, se näkyy automaattisesti töissäkin.”

Putkinen ja Pelto pitävät tärkeimpänä tekijänä hyvän yhteishengen siirtymistä myös työpaikalle.

– On kiva haastaa itseään ja nähdä, millä tasolla sitä itse onkaan. Töissä tulee kyllä kerrattua pelin tapahtumia aina seuraavana päivänä, Pelto sanoo.

– Pelaaminen on mielestäni kohottanut työpaikkamme henkeä, kun meillä on niin hyvä joukkuehenki pelatessa. Kun vapaa-ajalla puhalletaan yhteen hiileen, se näkyy automaattisesti töissäkin, Putkinen summaa. 

Fiber Highway Finland Oy on tietoliikennealan yritys, joka toimittaa tietoliikenneverkkojen suunnittelu-, projektinjohto- sekä rakentamispalveluita.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi