Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Asiakkuus varmistaa toiminnan jatkuvuuden

Seinäjoen Energia Oy on kuntaomisteinen yhtiö, joka tuottaa sähköä, lämpöä ja vettä. Jotta esimerkiksi laiteviat eivät pysäytä tai hidasta konsernin toimintaa, laitteita täytyy tarkastaa, huoltaa ja korjata. Kunnossa- ja käynnissäpito tapahtuu yhteistyössä Flowplus Oy:n kanssa.

Flowplus Oy on valtakunnallisesti toimiva yritys, joka korjaa ja huoltaa muun muassa pumppuja, venttiilejä, generaattoreita ja kompressoreita. Yhtiön asiakasyrityksessä, Seinäjoen Energia Oy:ssä, kaukolämpölaitteiden kunnossapidosta vastaa Antti Virolainen. Hänen mukaansa tarve Flowplus Oy:n palveluille on todellinen.

– On erittäin tärkeää, että laitteet pelaavat ja ovat kunnolla huollettuja. Yksittäisen laitteen epätasapaino tai vika aiheuttaa pahimmillaan viikkojenkin katkon, Virolainen kertoo.

Toimivaa yhteistyö säästää loppuasiakkaan aikaa

Eteläpohjanmaalaisen konsernin yhteistyö Flowplus Oy:n kanssa alkoi noin viisi vuotta sitten. Paikallisen yrityksen kanssa toimiminen on käytännöllistä ja nopeaa, ja Virolainen kuvailee yhteistyötä saumattomaksi.

“Tämä on sellainen helppo asiakassuhde, jonka myötä itse pääsen paljon helpommalla.”

– Me olemme toimineet muidenkin kanssa, mutta viime vuosina yhteistyö Flowplus Oy:n kanssa on lisääntynyt. Kun on lähellä hyvin toimiva porukka, on helppo tilata heiltä. He tuntevat meidän laitteemme sekä tietävät mihin tulevat ja mitä tekevät. Ei tarvitse olla neuvomassa: he laittavat laitteet kuntoon ja lähtevät kotiin, Virolainen kertoo.

– Yhteistyötä on ollut noin viitisen vuotta, ja nyt viimeisen kahden vuoden aikana se on syventynyt entisestään. Pojat ovat hoitaneet kaikki työt. Tämä on sellainen helppo asiakassuhde, jonka myötä itse pääsen paljon helpommalla. Sen kun kierrän ja katselen.

Konkreettista hyötyä asiakkuudesta

– Flowplussassa vakuuttaa ennen kaikkea se, että saatavuus on ollut aina hyvä. He pystyvät aina järjestelemään niin, että tulevat määrätyllä aikataululla, kun tietävät meidän laitteidemme kriittisyyden. Joustavuus, luotettavuus ja hyvä asiakaspalvelu ovat niitä asioita, jotka vakuuttavat, Virolainen sanoo.

“Hyöty on meille konkreettista: koskaan ei tarvitse keskeyttää tuotantoa, ja toimintaa pystyy paremmin suunnittelemaan etukäteen.”

Toiminnan turvallisuuden ja tuotannon jatkuvuuden takaamisen lisäksi yhteistyö hyödyttää Seinäjoen Energiaa myös taloudellisesti. Virolaisen mukaan hinta-laatusuhde on kohdallaan, ja Flowplus Oy:n tekemästä työstä maksaa mielellään.

– Voin kyllä suositella Flowplus Oy:n asiakkuutta. Hyöty on meille konkreettista: koskaan ei tarvitse keskeyttää tuotantoa, ja toimintaa pystyy paremmin suunnittelemaan etukäteen. Kyllä pohjanmaalainen mies uskaltaisi haukkuakin, jos olisi tarvetta, Virolainen huomauttaa.

Flowplus Oy on virtaustekniikan kunnossa- ja käynnissäpitoon erikoistunut yritys, jonka asiakkaita ovat teollisuus, energia ja infra asiakkaat. Yritys korjaa ja huoltaa pumput, venttiilit, sähkömoottorit, generaattorit, mäntäkompressorit ja vaihteet.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.