Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Flowplussan pitkä kokemus ja laaja tietotaito takaavat huoltokierron onnistumisen

Oulun Vesi on Oulun kaupungin omistama liikelaitos, joka toimittaa Oulun kaupungin alueelle talousvettä ja hoitaa jätevesiviemäröinnin myös isommalta alueelta. Vuoden 2019 alusta Oulun Vesi on tehnyt yhteistyötä Flowplussan kanssa jätevesi- ja hulevesipumppaamoiden huoltojen osalta. Flowplussan pitkä kokemus takaa sen, että huolto varmasti onnistuu.

Vuosittaiseen huoltokiertoon kuuluu yhteensä yli 300 eri kohdetta.

– Flowplussan ja Oulun Veden yhteistyö alkoi kilpailutuksen kautta, kertoo Oulun Veden verkostoinsinööri Asko Lompolojärvi.

”Heillä on pitkä kokemus ja asiantunteva henkilöstö”

“Flowplussalta löytyy myös ongelmanratkaisukykyä. Pitkän kokemuksen ansiosta he pystyvät auttamaan meitä asiassa kuin asiassa.”

Yhteistyö on Lompolojärven mukaan ollut hyvin joustavaa ja toimivaa. Kuntaliitosten myötä Flowplussalla on paljon kokemusta myös Oulua ympäröivistä kunnista. Tätä vuosien varrella kertynyttä tietoa voidaan nyt käyttää hyödyksi.

– Heillä on pitkä kokemus ja asiantunteva henkilöstö. Nämä takaavat sen, että huoltokierto onnistuu vuoden aikana, Lompolojärvi kiteyttää.

– Flowplussalta löytyy myös ongelmanratkaisukykyä. Pitkän kokemuksen ansiosta he pystyvät auttamaan meitä asiassa kuin asiassa, hän kiittelee.

Laaja tietopankki auttaa ongelmien ratkaisussa

Lompolojärvi on valmis suosittelemaan Flowplussa myös muille alan toimijoille.

– Heillä on paljon tietoa erilaisista pumpuista ja pumppaamoista. Se auttaa ongelmien ratkaisussa, Lompolajärvi summaa.

Flowplus Oy on virtaustekniikan kunnossa- ja käynnissäpitoon erikoistunut yritys, jonka asiakkaita ovat teollisuus, energia ja infra asiakkaat. Yritys korjaa ja huoltaa pumput, venttiilit, sähkömoottorit, generaattorit, mäntäkompressorit ja vaihteet.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.