Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Asiakkaan toiveet keskiössä koko prosessin ajan

Freebo asensi Marinka Wuorenmaan kodin katolle aurinkovoimalan parantamaan omavaraisuusastetta sekä pienentämään sähkölaskua. Wuorenmaa yllättyi siitä, miten hyvin Freebo huomioi heidän toiveensa ja tarpeensa kaikissa prosessin vaiheissa.

Wuorenmaa asuu Janakkalan Harvialassa.

– Löysimme tämän ihan mielettömän kodin puolitoista vuotta sitten. Kun muutimme tähän, oli kiinteistössä ainoastaan suorasähkölämmitys ja lämmönjakotapana vesikiertoinen lattialämmitys, Wuorenmaa muistelee.

– Meille on tietysti tärkeintä olla mahdollisimman taloudellisia, miettiä omavaraisuusastetta sekä tietysti myös ilmastoasioita. Olimme tehneet päätöksen, että otamme tänne oman aurinkovoimalan, hän jatkaa.

Tarpeet kartoitettiin hyvin tarkasti

Erilaisia vaihtoehtoja ja eri toimijoita vertaillessaan Wuorenmaa vakuuttui siitä, että Freebo olisi heille ylivoimaisesti paras vaihtoehto.

– Alustavan puhelinkeskustelun jälkeen sovittiin tapaaminen heti seuraavalle päivälle, Wuorenmaa sanoo.

– Minut yllätti se, kuinka tarkkaan he halusivat tietää meidän tarpeemme. Katselimme paljon tämän kiinteistön papereita ja mietimme meidän elämäämme. Kaikki tuntui heidän kanssaan todella luontevalta, Wuorenmaa kuvailee.

Aidosti paras ratkaisu

Yhteydenpito Freebon kanssa sujui koko prosessin ajan hyvin helposti ja mutkattomasti. Asioiden etenemisestä soiteltiin ja viestiteltiin puolin ja toisin.

– He ihan rehellisesti miettivät, mikä on meille se paras ratkaisu. Selvitettiin, että onko aurinkovoimala ylipäänsä sopiva tänne, onko meillä sopivat ilmansuunnat ja sellainen kattokaltevuus, että se kannattaisi asentaa. Ei oltu vain niin, että nyt minä myyn sinulle tästä tämän setin ja morjens. Sen sijaan mietittiin toteutus niin, että se hyödyttää meitä oikeasti, Wuorenmaa painottaa.

– Kun mietimme esimerkiksi asennusaikataulua, niin he olivat valmiita toimimaan sen suhteen hyvin joustavasti meidän aikataulujemme mukaan. Asioita vietiin koko ajan eteenpäin meidän toiveidemme mukaan, Wuorenmaa sanoo.

Säästötavoite on jopa ylitetty

“On ollut ilo kertoa, miten hyvin hommat ovat Freebon kanssa sujuneet.”

Aurinkovoimala on ollut nyt toiminnassa noin neljä kuukautta.

– Olemme itse asiassa hyvinkin positiivisesti yllättyneitä, kuinka paljon aurinkovoimala tuottaa. Haimme kolmasosan säästöä, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että säästöä on tullut kaksi kolmasosaa, Wuorenmaa summaa.

– Olemme myös yllättyneitä siitä huomiosta, mitä aurinkovoimala on aiheuttanut tuttavapiirissämme ja jopa ohikulkijoissa. Tosi moni on tullut kysymään, että keneltä ne ovat ja mistä ne ovat. On ollut ilo kertoa, miten hyvin hommat ovat Freebon kanssa sujuneet, Wuorenmaa sanoo.

Freebo on 2016 perustettu pohjoismainen pienkiinteistöjen aurinkosähkökumppani. Freebo työllistää yli 200 alan ammattilaista ja on toteuttanut jo yli 6 000 asiakkaan toiveen omasta aurinkosähköjärjestelmästä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi