Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Jopa neljäsosa sähkönkulutuksesta omavaraisesti

Ari Jokelainen Kirkkonummen Veikkolasta asennutti omakotitaloonsa Freebo Aurinkovoimalan syksyllä 2019. Järjestelmän avulla säästöä kertyy vuositasolla aiempaan verrattuna jopa 1 800 euroa.

Jokelaisen koti on sähkölämmitteinen, ja ajatus omasta aurinkovoimalasta lähti halusta vähentää sähkönkulutusta. Maalämpö olisi ollut iso ja vaikea projekti, joten ratkaisuksi löytyi aurinkosähkö.

– Juuri eilen katselin puhelimesta, kuinka paljon yhdeksän kuukauden aikana on saatu sähköenergiaa talteen. Se oli noin 7 000 kilowattituntia, mikä tarkoittaa noin 20-25 prosenttia kokonaissähkönkulutuksestamme. Se on aika merkittävä määrä. Keskisähköhinta ja sähkönsiirto huomioiden puhutaan 1600-1800 euron vuosittaisesta säästöstä, Ari Jokelainen kertoo.

Harvinaisen helppo asennus

Aurinkopaneelien asennus oli erityisen helppo prosessi. Valmista tuli kahdessa päivässä.

– Tavarat ja asentajat tulivat paikalle ja alkoivat heti töihin. Kahden päivän päästä kaverit siivosivat kaikki jäljet pois. Sen jälkeen täällä oli sen näköistä kuin kukaan ei olisi käynytkään, Jokelainen kiittelee.

“Iso kiitos”

Jälkeenpäin ajateltuna Freebo Aurinkovoimalaa on helppo suositella myös muille sähkönkulutuksen omavaraisuudesta kiinnostuneille ihmisille.

– Heillä on erittäin hyvät tuotteet ja asennustiimit. Aikataulut ja kaikki muukin mistä sovimme, pitivät. Myös jälkimarkkinointi toimi, koska he soittelivat myöhemmin ja kysyivät olenko tyytyväinen ja onko kaikki toiminut niin kuin pitää. Ei voi sanoa muuta kuin että iso kiitos, Jokelainen sanoo.

– Ehdottomasti voin suositella Freeboa kaikille, jotka haluavat ottaa aurinkoenergiaa omaan käyttöönsä, hän päättää.

Freebo on 2016 perustettu pohjoismainen pienkiinteistöjen aurinkosähkökumppani. Freebo työllistää yli 200 alan ammattilaista ja on toteuttanut jo yli 6 000 asiakkaan toiveen omasta aurinkosähköjärjestelmästä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi