Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Emilia Lahden ja Funmedian ensimmäinen yhteistyö jätti syvän vaikutuksen

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Väitöskirjatutkija Emilia Lahti oli Funmedian kutsumana keynote-puhujana Lahden yrittäjäpäivillä kertomassa sisusta. Vaikka Lahti on kansainvälisestikin erittäin kokenut puhuja, oli yhteistyö Funmedian kanssa laatuaan ensimmäinen. Työskentely tapahtumatoimiston kanssa kuitenkin vakuutti heti.

Lahti kiitteli heti puheensa jälkeen sitä, miten hyvin ennakkojärjestelyt oli hoidettu.

– Harvoin puhujana saa näin paljon tietoa etukäteen. Oli todella varma olo siksi, että kaikki oli valmisteltu niin hyvin. Hyvän tiimin kanssa kun tekee, niin siitä tulee aika kaunista jälkeä, Lahti toteaa.

Yllättävänä asiana mieleen jäi Funmedian etukäteen toimittama puhujan käsikirja.

– Se oli henkilökohtaisesti minulle tehty. Käsikirjasta löytyi kaikki tarvittavat aikataulut ja ohjeet. Sellaisia harvemmin annetaan puhujille, Lahti paljastaa.

Puhuja voi keskittyä olennaiseen, kun taustalla on ammattilaisia

“On sellainen tunne, että minusta on pidetty huolta. On ihanaa, kun voi tehdä oman työnsä hyvin sen takia, että takana on ammattimainen tiimi.”

Ennakkovalmistelujen lisäksi Lahti on pistänyt merkille tekniikan toimivuuden.

– Puhujana sitä tietenkin toivoo, että kaikki tekniset asiat ovat kunnossa. Täällä ei ole tarvinnut murehtia esimerkiksi mikeistä ja niiden toimivuudesta. Olen saanut keskittyä siihen, mitä olen tullut tuomaan tähän tilanteeseen.

Erityisen tyytyväinen Lahti kertoo olleensa kommunikaatioon.

– Kysymyksiin on saanut nopeasti vastauksen ja kommunikaatio on ollut sellaista lempeää ja sujuvaa. Siitä on jäänyt erityisen hyvä mieli.

– On sellainen tunne, että minusta on pidetty huolta. On ihanaa, kun voi tehdä oman työnsä hyvin sen takia, että takana on ammattimainen tiimi, hän toteaa lopuksi.

Tapahtumatoimisto Funmedia tuottaa erilaisia yritystapahtumia, kuten esimerkiksi seminaareja, juhlia, lanseeraustilaisuuksia ja matchmaking-tapahtumia. Funmedia on erikoistunut hiilineutraaleihin tapahtumiin sekä tunteiden mittaamiseen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi