Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Timo Merikaarto, ContactMate Events: ”Funmedia on pitänyt sovituista asioista aina kiinni”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Tapahtumien kävijätietojen keruuseen erikoistunut ContactMate Events on tehnyt Funmedian kanssa yhteistyötä jo lähes 40 eri tapahtumassa. ContactMate Eventsin on vakuuttanut erityisesti Funmedian tapa pitää yhteistyökumppaninsa jokaisessa tilanteessa informoituna ja ajan tasalla.

Lahden yrittäjäpäiville ContactMate Events tuotti kaikki rekisteröintipalvelut aina kulunvalvonnasta juomajakeluun. ContacMate Eventsin omistaja Timo Merikaarto avasi tapahtumassa yrityksensä yhteistyötä Funmedian kanssa.

– Olemme tehneet hyvin paljon luottamuksellista yhteistyötä isoissa yritys- ja erikoistapahtumissa. Kun puhutaan ammattimaisista tapahtumanjärjestäjistä, on Funmedia hyvä kumppani siksi, että he kertovat tarpeensa meille alihankkijoille hyvin selvästi. Tapahtumiin on helppo tulla mukaan, kun ohjeistus ja raamitus ovat selkeitä, Merikaarto toteaa.

Funmedia loistaa muutoksenhallinnassa

“Parhaimmillaan Funmedia on siinä, että me saamme tiedot oikea-aikaisesti ja selkeästi. Sovituista asioista on pidetty aina kiinni.”

Isoille tapahtumille on hyvin tyypillistä, että asiat ovat jatkuvassa muutoksessa ja etukäteen varautuminen on kriittisen tärkeää. Funmedia on pystynyt vastaamaan näihin haasteisiin erinomaisesti.

– Funmedia on onnistunut tässä aivan äärimmäisen hyvin. He osaavat varautua ja hoitaa sen muutoshallinnan tapahtumassa kuin tapahtumassa.

Merikaarton mukaan parasta Funmedian kanssa työskentelyssä on ollut se, että he pitävät yhteistyökumppaninsa aina ajan tasalla.

– Parhaimmillaan Funmedia on siinä, että me saamme tiedot oikea-aikaisesti ja selkeästi. Sovituista asioista on pidetty aina kiinni, hän päättää.

Tapahtumatoimisto Funmedia tuottaa erilaisia yritystapahtumia, kuten esimerkiksi seminaareja, juhlia, lanseeraustilaisuuksia ja matchmaking-tapahtumia. Funmedia on erikoistunut hiilineutraaleihin tapahtumiin sekä tunteiden mittaamiseen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi