Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

”Genelecien ääni täyttää kaikki kriteerini”

Taidemaalari Kaj Stenvall kuuntelee musiikkia virkistäytyäkseen sekä kohottaakseen mielialaansa. Taiteilijan työhuoneesta löytyvät Genelecin 1237 -kaiuttimet, jotka ovat käytännössä studioluokan tarkkailukaiuttimet. Genelecien äänenlaatu täyttää Stenvallin tiukimmatkin kriteerit.

Stenvall asuu Turun Ruissalossa. Hänen kotinaan ja ateljeenaan toimii vuonna 1851 rakennettu huvila Villa Roma.

– Täällä yläkerrassa minulla on nämä isot, kuusi vuotta sitten hankitut Genelecin 1237 -kaiuttimet, Stenvall kertoo huvilan kolmannessa kerroksessa sijaitsevassa työhuoneessaan.

Musiikki virkistää ja kohottaa mielialaa

Käytännössä Genelecin 1237-kaiuttimet ovat studioluokan tarkkailukaiuttimet. Niiden kanssa erilliselle subwooferille ei ole tarvetta, sillä bassoelementti sukeltaa puhtaasti aina 18 hertsiin asti. Ennen kaiuttimien asennusta Genelec testimittasi Stenvallin työtilan selvittääkseen, pitäisikö tilaa muokata paremman akustiikan aikaansaamiseksi. Kävi ilmi, että tila itsessään on akustiikaltaan jopa parempi kuin keskimääräinen studio.

– En ole sillä tavalla mikään laitefriikki millään tasolla, mutta musiikki on minulle kuitenkin olennainen asia. Haluan kuulla sen niin hyvin kuin vain mahdollista ja päästä mahdollisimman lähelle sitä vaikutelmaa, mikä studiossa on ollut, kun tallennusta on tehty, Stenvall kertoo.

– Ennen kaikkea musiikin kuuntelu on minulle tietyntyyppistä virkistäytymistä ja hyvän olon sekä mielentilan kohottamista. Tietyllä tapaa se on myös inspiraation lähde, Stenvall kuvailee.

Kaiuttimet, jotka kestävät isältä pojalle

“Olen kuusi vuotta näillä kuunnellut ja ollut jatkuvasti tyytyväinen.”

Genelecin valintaan vaikuttivat yrityksen suomalaisuus sekä Stenvallille tärkeät arvot. Kaiuttimien kotelot on tehty MDF:stä. Kaiuttimet ovat myös kestävät, eikä äänen laadussa ole Stenvallin mukaan moitittavaa.

– Olen kuusi vuotta näillä kuunnellut ja ollut jatkuvasti tyytyväinen, Stenvall kiteyttää.

Genelec valmistaa studiomonitoreja sekä aktiivikaiuttimia. Genelec suunnittelee tuotteita vaativaan käyttöön ammattilaisille, koteihin, sekä erilaisiin AV-asennuksiin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.