Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Genelecin valinnassa painoivat kotimaisuus, luotettavuus ja äänenlaatu

Mika Kankaisen Hi-Fi-harrastus sai alkunsa yläasteikäisenä. Siitä alkaen ensin hänen kesätyötienestinsä ja sittemmin muut ylimääräiset eurot ovat menneet aina jollain tavalla Hi-Fi-harrastukseen. Tällä hetkellä hän kuuntelee kotonaan vinyylilevyjä Genelecin 1038B-aktiivikaiuttimilla. Mika on halunnut panostaa hyvin laitteisiin, jotta ratkaisut olisivat mahdollisimman pysyviä.

Mika asuu tällä hetkellä Oulussa. Hän on kotoisin Pohjanmaalta.

– Olisikohan se ollut yläasteikäisenä, kun menimme Pohjanmaalla hieman isompaan pitäjään Hi-Fi-messuille. Sen jälkeen kaikki kesätyötienestit ja muut ylimääräiset rahat ovat menneet aina jollain tavalla Hi-Fi-harrastukseen, Mika hymyilee.

Järkevä ja pitkäaikainen ratkaisu

Aiemmin Mika päivitti laitteistoaan hyvin tiuhaan, kunnes alkoi kaivata tiettyä järkeistämistä.

– Yritin etsiä sellaisia pysyviä ja luotettavia ratkaisuja. Genelecin valinnassa painoivat kotimaisuus, luotettavuus ja äänenlaatu, Mika perustelee.

– Sitten kun kävin Iisalmessa kuuntelemassa näitä omalla etuvahvistimellani, niin tuli sellainen fiilis, että tässä voisi olla ainakin joksikin aikaa sellainen lopullinen ratkaisu, Mika toteaa.

Loppuun asti mietitty tuote

“Genelecin kaiuttimet ovat mielestäni erittäin hyvin loppuun asti mietitty tuote. Ne eivät koreile, mutta hoitavat tonttinsa kyllä mallikkaasti.”

Mika kuvailee itseään analogiharrastajaksi. Hän kuuntelee musiikkia pääosin vinyylilevyltä putkilaitteilla. Hänen kaiuttimensa ovat studiomonitorikaiuttimet.

– Isossa kaiuttimessa on aina se ison kaiuttimen tuntu ja auktoriteetti. Genelecin laatu on hyvää ja se pysyy tasaisena. Valmistuksessa ei ole poikkeamia, eikä maanantaikappaleita juuri tule, Mika kertoo.

– Genelecin huoltovarmuus on myös yksi iso tekijä. Heiltä löytyy tarvittavat komponentit. Tehtaalla huolletaan varmaan vieläkin heidän aivan ensimmäisiä mallejaan, Mika naurahtaa.

– Genelecin kaiuttimet ovat mielestäni erittäin hyvin loppuun asti mietitty tuote. Ne eivät koreile, mutta hoitavat tonttinsa kyllä mallikkaasti. Suosittelisin tutustumaan, Mika kiteyttää.

Genelec valmistaa studiomonitoreja sekä aktiivikaiuttimia. Genelec suunnittelee tuotteita vaativaan käyttöön ammattilaisille, koteihin, sekä erilaisiin AV-asennuksiin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.