Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Henkilöstön hyvinvointi näkyy suoraan Mandatum Lifen menestyksessä

Mandatum Life on rahan ja hengen asiantuntija, joka tarjoaa yksityis- ja yritysasiakkailleen kattavat vaurastumisen ja varautumisen palvelut. Yhtiön menestyksen takaajana toimii hyvinvoiva henkilöstö. Mandatum Life onkin valittu Great Place to Workin tutkimuksessa yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista jo 10. vuonna peräkkäin.

Mandatum Life on yksi Suomen vakavaraisimmista ja arvostetuimmista finanssiyhtiöistä.

– Olemme rahan ja hengen asiantuntijoita. Emme tyydy jompaankumpaan, vaan haluamme asiakkaillemme molemmat, painottaa henkilöstöjohtaja Jatta Gerdt.

Taloudellinen menestys ja hyvinvoiva henkilöstö ruokkivat toinen toistaan

Mandatum Life on ollut mukana Great Place to Workin tutkimuksessa jo useita vuosia. Tuloksia katsoessa näkee selkeästi, että koko henkilökunnan on hyvä työskennellä Mandatum Lifella.

– Tämä on vähän tällainen kana ja muna -ilmiö. En tiedä kumpi tulee ensin, taloudellinen menestys vai henkilöstön hyvinvointi. Tuntuu kuitenkin siltä, että taloudellinen menestymisemme vahvistaa työntekijöidemme hyvinvointia ja työssä viihtymistä. Toisaalta luulen, että luvuilla mitattavassa menestyksessämme näkyy sekä asiakkaiden että työntekijöiden tyytyväisyys yhtiöön ja sen palveluihin, kertoo toimitusjohtaja Petri Niemisvirta.

Hyvään työpaikkaan hakeutuu lisää hyviä ihmisiä

“Työntekijät pysyvät meillä, eivätkä vaihda paikkaa. He suorittavat työtehtävänsä erinomaisesti hyvässä ympäristössä.”

Yhteistyö Great Place to Workin kanssa on ollut Mandatum Lifelle tapa tehdä asioita systemaattisesti – jokaisena vuonna on tarkasteltu uudelleen sitä, missä ollaan menossa. Teetetty tutkimus ja siinä menestyminen vuosi toisensa jälkeen on myös ollut jonkin ulkopuolisen tahon tunnustus siitä, että asioita tehdään oikein.

– Great Place to Workin tutkimus on ainoa, josta voimme saada jonkin ulkoisen sertifikaatin, Niemisvirta sanoo.

– Meille tämä on merkinnyt myös sitä, että meille hakee hyviä ihmisiä töihin. Todella moni mainitsee työhaastattelussa sen, että he haluaisivat töihin tänne siksi, että olemme hyvä työpaikka. Kyseessä ei siis ole pelkkä tarra ikkunassa, vaan se, että ihmiset viihtyvät täällä. Työntekijät pysyvät meillä, eivätkä vaihda paikkaa. He suorittavat työtehtävänsä erinomaisesti hyvässä ympäristössä, Niemisvirta kuvailee.

Great Place to Work on globaali tutkimus-, konsultointi- ja koulutusyritys, joka auttaa organisaatioita tunnistamaan, luomaan ja ylläpitämään hyviä työpaikkoja kehittämällä luottamukseen perustuvaa organisaatiokulttuuria.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi