Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Monipuolista treenaamista hyvällä fiiliksellä

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Kasimir Kari ja Ville Haapanen käyvät molemmat Gym 2000 kuntokeskuksen kuntosalilla. Kuntosali saa heiltä kiitosta hyvästä laitevalikoimastaan, joka mahdollistaa hyvin monipuolisen treenaamisen. Keskeisellä paikalla sijaitsevalle salille on helppo ja mukava tulla, kun vastassa ovat positiivisella fiiliksellä varustetut henkilökunta sekä muut treenaajat.

Kasimir Kari aloitti Gym 2000 kuntokeskuksella treenaamisen kuutisen vuotta sitten. Kasimirin kautta päätti myös hänen kaverinsa Ville Haapanen aloittaa treenaamisen samalla kuntosalilla.

– Yritämme kasvattaa jonkinnäköistä lihasta. Se varmaankin on se suurin motivaattori. Tietysti joinakin päivinä saatamme tulla vain läpsyttelemään, mutta muuten treenaamme kuitenkin hieman tavoitteellisemmin, Kasimir naurahtaa.

Liikunnasta hyötyvät sekä kroppa että mieli

“Jos on ollut vähän huono päivä ja sitten kun tulee tänne, niin tulee yleensä hyvä fiilis.”

Molemmat, sekä Kasimir että Ville, nauttivat eniten sellaisesta liikunnasta ja treenaamisesta, jossa he voivat keskittyä vain omaan tekemiseensä. Sen vuoksi esimerkiksi erilaisten joukkuelajien tai ryhmäliikunnan sijaan heidän valintansa on ennemmin kuntosaliharjoittelu. Gym 2000 laaja laitevalikoima mahdollistaa monipuolisen treenaamisen – kumpikaan ei keksi mitään, mitä kuntosalilta puuttuisi.

– Jos on ollut vähän huono päivä ja sitten kun tulee tänne, niin tulee yleensä hyvä fiilis. Täällä saa olla ajattelematta ihan kaikkea muuta ja keskittyä vain siihen, mitä tekee. Se on se, minkä takia tänne tulee aina uudestaan ja uudestaan. Pään saa tyhjennettyä, Kasimir kuvailee.

– Suurin hyöty on se, että pysyy hyvässä yleisessä kunnossa. Paikat pysyvät liikkuvina. Päivän aikana tulee istuttua aina aika paljon, niin tänne on kiva tulla, kun pääsee liikkumaan kunnolla, Ville sanoo.

”Tänne on mukava tulla”

Kuntokeskuksella on Villen ja Kasimirin mielestä myös hyvä ilmapiiri. Treenaajat ottavat toisensa huomioon ja ovat valmiita joustamaan sekä antamaan tilaa. Henkilökunta on energistä ja positiivisella fiiliksellä varustettua. Molemmat ovat valmiita suosittelemaan Gym 2000 kuntokeskusta myös muille, niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin treenaajille.

– Tänne on mukava tulla, kun sekä tullessa että lähtiessä moikataan. Välillä heitellään myös läppää. Olo on sellainen kodikas ja fiilis positiivinen, Kasimir kuvailee.

– Rohkeasti vaan kokeilemaan. Ei sitä kuntosalilla käymistä saa muuten ikinä aloitettua, jollei lähde, Ville päättää.

Gym 2000 on Turun keskustan tuntumassa, linja-autoaseman lähellä, sijaitseva monipuolinen kuntokeskus.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.