Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Sonja Launonen: ”Gym 2000 on matalan kynnyksen kuntosali, jonne on helppo tulla”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Sonja Launonen on fitness-urheilija. Hän liikkuu aktiivisesti ja käy Gym 2000 kuntokeskuksella säännöllisesti useita kertoja viikossa. Kattavat ryhmäliikuntatunnit ja toimiva kuntosali ovat juuri Sonjan tarpeisiin sopivat.

Hierojayrittäjä ja fysioterapeutiksi opiskeleva Sonja Launonen muutti Turkuun vuonna 2014. Yksi ensimmäisistä asioista, minkä Sonja halusi muuttonsa jälkeen tehdä, oli hyvän kuntosalin löytäminen. Aiemmalla asuinpaikkakunnallaan aktiivisesti kuntosalilla käynyt Sonja päätyi valitsemaan Gym 2000 kuntokeskuksen.

“Täällä oli ystävällistä porukkaa ja meillä synkkasi heti.”

– Minulla oli yksi tuttu Turussa, joka kävi täällä ja suositteli tätä myös minulle. Tulin käymään täällä visiitillä ja vastassa oli ihana henkilökunta. Nyt olen ollut kolme vuotta Gym 2000 kanta-asiakas, Sonja summaa.

– Minulla oli mielessäni myös yksi toinen kuntosali, mutta minusta tuntui, että sovin paremmin tänne. Täällä oli ystävällistä porukkaa ja meillä synkkasi heti, hän muistelee.

”Täällä on periaatteessa kaikki, mitä voi kuntosalitoiminnalta vaatia”

Sonja on fitness-urheilija. Hän käy Gym 2000 kuntokeskuksella monta kertaa viikossa – spinningissä, kehonhuoltotunnilla ja kuntosalilla. Treenaaminen on suuri osa Sonjan elämäntapaa. Fitness-urheilun lisäksi liikunta toimii hänelle myös terapiana sekä yleistä hyvinvointia ja terveyttä edistävänä kokonaisuutena.

– Maanantaisin käyn Päivin spinningtunnilla. Päivi on itse triathlon-urheilija, joten hänestä paistavat ammattitaito ja asiantuntijuus. Näin fysioterapeuttiopiskelijana minun täytyy myös korostaa hänen hyviä ohjaustaitojaan, Sonja kiittelee.

– Mielestäni Gym 2000 on toimiva kuntosali. Täällä on periaatteessa kaikki, mitä kuntosalitoiminnalta voi vaatia. Ryhmäliikuntatunnit ovat hyviä, kattavia ja monipuolisia. Kuntosaliakin on tässä kolmen vuoden aikana kehitetty, ja edistyminen varmasti myös jatkuu. Tämä on toimiva kuntosali minulle ja minun tarpeisiini, hän summaa.

Hyvä tekemisen meininki huumorilla varustettuna

“Olivatpa lähtökohdat millaiset tahansa, niin jokaiselle löytyy varmasti jotakin.

Saamaansa asiakaspalvelua Sonja kuvailee hyväksi ja iloiseksi. Eve, joka palvelee asiakkaita tiskin takana, on tullut hänelle hyvin tutuksi. Kuulumisten vaihdon yhteydessä jaetaan sekä ylä- että alamäet. Koko kuntokeskuksella vallitsee Sonjan mielestä hyvä tekemisen meininki, ja hieman huonompinakin päivinä ovat mieltä painaneet asiat treenatessa unohtuneet.

– Eve on sellainen persoona, että vaikka hänellä olisi joskus huono hetki, niin hän osaa silti aina nauraa ja käsitellä asioita huumorin kautta. Juuri tämä huumorintaju on yksi niistä asioista, miksi tänne on aina ilo tulla, Sonja hymyilee.

– Gym 2000 on matalan kynnyksen kuntosali, jonne on helppo tulla. Olivatpa lähtökohdat millaiset tahansa, niin jokaiselle löytyy varmasti jotakin.

Gym 2000 on Turun keskustan tuntumassa, linja-autoaseman lähellä, sijaitseva monipuolinen kuntokeskus.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi