Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Heatcon koneet Helsinki-Vantaan länsisiiven matkustajasiltoihin

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Helsinki-Vantaan lentoasemalle toteutetaan parhaillaan Non-Schengen -alueen laajennusta. Laajennukseen liittyvistä IV-töistä vastaa Bravida. Länsisiiven matkustajasiltoihin asennettiin Bravidan toimesta Heatcon ilmanvaihtokoneet. Heatcon valintaan vaikuttivat koneiden hinta sekä toimitusnopeus.

Länsisiipeen rakennetaan yhteensä yhdeksän uutta laajarunkokonepaikkaa terminaalitiloineen. Laajennuksen on tarkoitus olla valmis vuonna 2020.

– Päädyimme Heatcoon koneiden hinnan sekä toimitusvarmuuden perusteella, kertoo Bravidan IV-projektipäällikkö Teemu Karpasuo.

Toimitukset saapuvat ajallaan

Terminaalin matkustajasiltoihin asennetaan Heatcon Flexit Albatros S10 R – ja Flexit UNI 4 ilmanvaihtokoneita yhteensä 10 kappaletta. Koneiden ominaisuudet pystyvät vastaamaan kohteen vaatimuksiin. Urakan edetessä alkuperäistä tarjousta jouduttiin hieman muuttamaan, mutta nopeahkolla aikataululla tapahtuneesta muutoksesta ei aiheutunut sen suurempia ongelmia.

– Koneet ovat tulleet paikalle sovitusti. Toimitukset ovat siis toimineet hyvin, Karpasuo kiittelee.

Kaikki haasteet on ratkottu onnistuneesti

“He ovat tähän mennessä hoitaneet kaiken moitteettomasti.”

Karpasuo on tehnyt yhteistyötä Heatcon kanssa useammissa eri projekteissa jo noin kolmen vuoden ajan. Kumppanina Heatco on hänen mielestään hoitanut asiat kokonaisuutena oikein hyvin. Hän on oman kokemuksensa perusteella valmis suosittelemaan Heatcoa myös muille – tarjous kannattaa aina pyytää.

– He ovat tähän mennessä hoitaneet kaiken moitteettomasti, Karpasuo summaa.

– Kaikki ongelmat ja haasteet, joita matkan varrella on esiin tullut, on saatu ratkottua, Karpasuo sanoo.

Heatco on vuonna 2001 perustettu LVI-yritys, joka sekä suunnittelee että jälleenmyy LVI-tuotteita rakennusliikkeille, urakoitsijoille sekä kuluttajille. Sillä on kuusi toimipaikkaa: Jyväskylässä, Vantaalla, Oulussa, Tampereella, Seinäjoella ja Mikkelissä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi