Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Tuotantoa on voitu kasvattaa henkilöstöresursseja lisäämättä

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Heatco on toimittanut useisiin OKT Talotekniikan kohteisiin niin ilmastointiin kuin lattialämmitykseen liittyviä kokonaisuuksia. Yhteistyö ei rajoitu kuitenkaan pelkkiin laite- ja tuotetoimituksiin, vaan Heatco on mukana urakoinnissa aina määrälaskennasta suunnitteluun ja rakentamiseen.

OKT Talotekniikka tekee talotekniikkaa uudiskohteisiin niin omakotitaloihin, hoivakoteihin kuin liikerakennuksiin. Yksi Heatcon ja OKT Talotekniikan viimeisimmistä yhteisistä kohteista on Rovakadun asumispalvelukeskus, joka on syksyllä 2018 valmistunut 30-paikkainen hoivakoti. OKT Talotekniikka vastasi hoivakodin LVI-urakoinnista.

– Heatco toimitti meille lattialämmitystarvikkeet sekä koko IV-puolen ilman koneita. Lisäksi heiltä tulivat myös kaikki muoviset käyttövesiputket, kertoo OKT Talotekniikan toimitusjohtaja Jukka Mäenpää.

Heatco tulee mukaan jo tarjousvaiheessa

Yleisesti yhteistyö lähtee liikkeelle siinä vaiheessa, kun OKT Talotekniikka pyytää Heatcolta tarjouksen tietystä, kuhunkin kohteeseen sopivasta kokonaisuudesta. Kuvien perusteella Heatco toteuttaa massoittelun ja antaa OKT Talotekniikalle kiinteähintaisen tarjouksen. Suunnitteluvaiheessa Heatco on tarvittaessa mukana suunnittelun ohjauksessa.

– Meille on tärkeää, että pysymme yhdessä sovituissa raameissa, Mäenpää painottaa.

– Sitten tulevatkin toimitukset työmaille. Asennamme kaiken valmiiksi ja lähdemme vihellellen kotiin, Mäenpää naurahtaa.

Yhteistyö tuo turvaa ja vapauttaa resursseja

“Heatco on ollut meille hyvä yhteistyökumppani. Saamme heiltä tukea jo tarjousvaiheessa.”

Mäenpää kokee, että yhteistyö Heatcon kanssa tuo OKT Talotekniikalle tiettyä turvaa. Kun tarjouksessa esitetty hinta on kiinteä, on se turvallinen sekä urakoitsijalle että loppuasiakkaalle. Heatcon ammattitaito massoittelussa puolestaan vapauttaa OKT Talotekniikan omia resursseja.

– Meille riittää se, että he toimittavat kohteeseen sen mitä he ovat itse laskeneet ja me voimme mennä vain asentamaan. Tarjousvaiheessa ei silloin tarvitse alkaa ynnäilemään, Mäenpää toteaa.

– Heatco on ollut meille hyvä yhteistyökumppani. Saamme heiltä tukea jo tarjousvaiheessa. Homma on toiminut – ja aina jos se ei ole toiminut, niin asiat on saatu selvitettyä nopeasti, Mäenpää kiteyttää.

Heatco on vuonna 2001 perustettu LVI-yritys, joka sekä suunnittelee että jälleenmyy LVI-tuotteita rakennusliikkeille, urakoitsijoille sekä kuluttajille. Sillä on kuusi toimipaikkaa: Jyväskylässä, Vantaalla, Oulussa, Tampereella, Seinäjoella ja Mikkelissä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi