Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Ergonomiset toimistokalusteet edistävät Firstbeatin työhyvinvointia

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Firstbeat on kansainvälinen hyvinvoinnin ja huippu-urheilun parissa toimiva yritys, jonka tuotteita käyttävät niin kansainväliset yritykset, huippu-urheilijat kuin kuluttajatkin. Firstbeat panostaa myös omien työntekijöidensä hyvinvointiin ja siksi he ovat päätyneet tilaamaan toimistokalusteensa Hexaplanilta.

Toimistotyössä tärkeää ovat hyvä ergonomia sekä oikeat työasennot. Anniina Karjalainen työskentelee Firstbeatilla markkinoinnin parissa. Lisäksi hän huolehtii koko toimiston kalusteista ja sisustuksesta. Työpisteiden rakentamisessa on Firstbeat käyttänyt paljon Hexaplanin toimistokalusteita.

– Meitä kiinnostaa hyvinvointi ja haluamme ostaa hyvää laatua. Onhan se meidän yrityksemmekin hyöty, että jokainen täällä viihtyy ja että työntekijät kokevat, että heistä välitetään, Anniina kertoo.

“Meillä panostetaan työhyvinvointiin ja yhteistyö Hexaplanin kanssa on ollut sitä”

“On tärkeää, että työergonomia on kunnossa, ja Hexaplan on tarjonnut toimivan kumppanuuden tähän”

Firstbeat tilaa Hexaplanilta erilaisia toimistokalusteita aina sähköpöydistä satulatuoleihin ja tasapainolaudoista sermeihin. Hankinnoissa otetaan huomioon työntekijöiden yksilölliset tarpeet. Firstbeatin varatoimitusjohtaja Juho Tuppurainen vastaa yrityksen työhyvinvoinnista ja on ollut tyytyväinen Hexaplanin kanssa tehtyyn yhteistyöhön.

– Firstbeat tekee töitä hyvinvoinnin kentällä. Tiedämme, että myös meidän on tehtävä fiksuja valintoja. Hyvänä työpaikkana haluamme tarjota yksilöllisiä ratkaisuja. On tärkeää, että työergonomia on kunnossa, ja Hexaplan on tarjonnut toimivan kumppanuuden tähän, Juho kommentoi.

– Meillä panostetaan työhyvinvointiin ja yhteistyö Hexaplanin kanssa on ollut sitä, Anniina lisää.

Ripeät toimitusajat nopeasti kasvavalle yritykselle

“Olemme saaneet nopeasti tilattua Hexaplanilta ja toimitukset ovat olleet nopeita.”

Hexaplanin ja Firstbeatin yhteistyön alkamisen jälkeen on Firstbeatilla aloittanut paljon uusia työntekijöitä. Yritys kasvaa vauhdilla ja uusia työpisteitä tarvitaan usein. Anniinan mukaan Hexaplan on pystynyt vastaamaan hyvin heidän nopeaan kasvuunsa.

– Olemme saaneet nopeasti tilattua Hexaplanilta ja toimitukset ovat olleet nopeita. Saamme yleisesti jo saman päivän aikana tarjouksen. Tilaukset tulevat tavarasta riippuen jopa alle viikossa, Anniina summaa.

Hyvä laatu on synnyttänyt pysyvän asiakassuhteen

“Aluksi valintamme oli puhtaasti hintaperusteinen, mutta nyt kun olemme saaneet hyvää laatua, on meille syntynyt sellainen suhde heidän kanssaan.”

Anniinan mukaan Firstbeat päätyi tilaamaan toimistokalusteita Hexaplanilta ensimmäistä kertaa edullisen hintatason perusteella. Ensimmäisten tilausten kohdalla Hexaplan myös kokosi kalusteet valmiiksi.

– Aluksi valintamme oli puhtaasti hintaperusteinen, mutta nyt kun olemme saaneet hyvää laatua, on meille syntynyt sellainen suhde heidän kanssaan. Meillä on nykyään tällainen vakiintunut setti – se säästää aikaa ja helpottaa tilaamista, Anniina kommentoi.

Hexaplan saa kiitosta myös asiakaspalvelualttiudestaan sekä valikoimastaan. Anniinan mukaan yhteydenpito Hexaplanin kanssa toimii helposti sähköpostitse. Tutut asiakaspalvelijat tietävät usein jo etukäteen, mitä Firstbeat aikoo tilata.

– Olen saanut sellaisen vaikutelman, että he ovat asiakaspalvelualttiita ja haluavat meidän parastamme. Kaupanteko Hexaplanin kanssa on mennyt niin kuin sen kuuluukin mennä.

Hexaplan on kotimainen toimistojen sekä varasto- ja teollisuustilojen kalustamisen erikoisliike. Kalusteiden lisäksi valikoimaan kuuluvat pukukaapit, sisälogistiikan välineet sekä pakkaus- ja toimistotarvikkeet.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi