Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Hexaplanin kalusteet ovat sijoitus työhyvinvointiin ja viihtyvyyteen

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Netrauta Finland Oy on vuonna 2008 perustettu suomalainen yritys, joka myy erilaisia kodin rakentamisen tuotteita verkkokaupassa sekä Showroomeissa. Työntekijöiden ergonomia ja jaksaminen ovat Netraudalle tärkeitä asioita, ja siksi he ovat turvautuneet tiloissaan Hexaplanin kalusteisiin.

Netraudan ja Hexaplanin välinen yhteistyö on aikoinaan alkanut sähköpöytien ja työtuolien hankinnasta. Myöhemmin mukaan ovat tulleet muun muassa seisontamatot ja sermit.

– Olemme sisustaneet toimistotiloja sekä työpisteitä Hexaplanin tuotteilla. Vanhalle toimistollemme tilattiin ensin sähköpöytiä ja työtuoleja. Kun asiakaspalveluamme laajennettiin uudelle osastolle, tilasimme heiltä lisää sähköpöytiä sekä sermejä, Netraudan markkinointipäällikkö Heidi Suominen kertoo.

“Yhdestä paikasta saamme monipuolisesti tuotteet, neuvot sekä hyvän palvelun.”

– Tilaamme sellaisia tuotteita, joita työntekijämme haluavat. Hexaplan on hyvä isoissa kokonaisuuksissa, kun suunnitellaan esimerkiksi uusia toimistotiloja, hän jatkaa.

Pieni panostus työntekijöiden hyvinvointiin

Työntekijöiltä tullut palaute onkin ollut erittäin positiivista. Esimerkiksi seisontamatot helpottavat sähköpöytien äärellä työskentelyä oleellisesti.

– Yhteyshenkilömme Hexaplanilta suositteli seisontamattoja sähköpöytien yhteyteen. Tilasimme aluksi muutaman kokeeksi, ja myöhemmin matot tilattiin kaikille, koska palaute työntekijöiltämme oli niin hyvää. Matolla on kevyempää seisoa kuin lattialla, Suominen kertoo.

Netraudassa kiinnitetään runsaasti huomiota työntekijöiden jaksamiseen, koska töitä tehdään tietokonepäätteillä jatkuvasti. Sähköpöydät ovat parantaneet työergonomiaa selkeästi.

– Yhdellekään sähköpöydälle ei meillä sanota ei. Ergonomia on ykkösasia esimerkiksi sairauslomien välttämisessä. Työasennon sopivaksi säätäminen on lopulta aika pieni panostus työntekijöidemme hyvinvointiin, Suominen tietää.

Käyttäjäystävällinen verkkokauppa mainiolla asiakaspalvelulla

Hexaplanin verkkokauppa saa kehuja selkeydestään. Tuotteet ovat helposti löydettävissä, ja Netraudan työntekijöiden on vaivatonta katsoa itselleen esimerkiksi uusia työtuoleja. Asiointi on toiminut kaikin puolin hienosti: vastaaminen on nopeaa, toimitukset tulevat sovitusti ja asennuksiin saa tarvittaessa apua.

– Asioimme aluksi verkkokaupan kautta, mutta nykyään pyydämme tarjoukset yhteyshenkilöltämme, koska tilaamme usein enemmän tavaraa kerralla. Yhdestä paikasta saamme monipuolisesti tuotteet, neuvot sekä hyvän palvelun, Suominen hymyilee.

Sähköpöytien ja työtuolien lisäksi myös sermit saavat positiivista palautetta.

– Ne ovat todella viimeistellyn näköisiä ja eristävät hyvin ääntä. Asiakaspalvelijamme työskentelevät samoissa tiloissa, ja he kaikki pystyvät tekemään töitään yhtä aikaa, Suominen kertoo.

Korkea laatu pisteenä iin päällä

Positiivisten kokemusten myötä Hexaplanin palveluja voi suositella myös muille työntekijöidensä ergonomiasta sekä hyvinvoinnista kiinnostuneille yrityksille.

– Uskaltaisin suositella Hexaplania ihan siksi, että he myyvät hyviä tuotteita. Sähköpöydällehän riittää, että se menee ylös ja alas, mutta Hexaplanin tuotteissa myös laatu on ollut kohdallaan, Suominen kehuu lopuksi.

Hexaplan on kotimainen toimistojen sekä varasto- ja teollisuustilojen kalustamisen erikoisliike. Kalusteiden lisäksi valikoimaan kuuluvat pukukaapit, sisälogistiikan välineet sekä pakkaus- ja toimistotarvikkeet.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi