Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Honkatalojen Villa Black täytti Mikan ja Kaisan haaveen modernista hirsitalosta

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Ähtärissä asuvien Mika ja Kaisa Tikkamäen haaveissa oli ollut jo pitkään oma hirsitalo. Mikalla itsellään on rakennusliike, ja hän on sen kautta hakenut erilaista, normeista poikkeavaa rakennustyyliä. Modernimpaa tyylisuuntaa etsittiin myös pariskunnan yhteiseen kotiin. Sopiva malli, Villa Black, löytyi Honkatalojen talomallistosta.

Honkatalot tulivat Mika Tikkamäelle tutuksi hänen tehdessään yhteistyötä Honkatalojen kanssa Ähtärin Naava Resortin vuokrahuviloiden rakentamisen parissa. Mikan mukaan Honkataloilla on positiivinen ote ja he pyrkivät katsomaan asioita aina eteenpäin. Yhteistyötä Mikan yritys Rakennus Tikkamäki Oy ja Honkatalot ovat tehneet nyt noin neljä vuotta.

“Oma ajatusmaailmani menee rakentamisen suhteen modernimpaan suuntaan. Honkataloilla on mielestäni juuri tällaista, ei niin perinteistä ja normaalia rakentamista. He haluavat kehittyä koko ajan.”

– Oma ajatusmaailmani menee rakentamisen suhteen modernimpaan suuntaan. Honkataloilla on mielestäni juuri tällaista, ei niin perinteistä ja normaalia rakentamista. He haluavat kehittyä koko ajan. Rakenteet ovat laadukkaita ja vaikeatkin rakennusratkaisut on hoidettu hyvin. Heillä on kokonaisuus hallinnassa, Mika kertoo.

“Tämä oli meille ehdoton ykkösvaihtoehto”

131-neliöinen, moderni ja tyylikkään yksinkertainen Villa Black on Honkatalojen oman arkkitehdin, SAFA Janne Kanteen suunnittelema. Mikan ja Kaisan koti on siitä muunnos. Keittiötä muutettiin hieman alkuperäisestä mallista, jotta se vastaisi paremmin heidän toiveitaan ja tarpeitaan. Muutoin malli pysyi samanlaisena.

– Aika hankala olisi ollut löytää samantyyppistä mallia, josta olisi sitten myös tykännyt. Tämä oli meille ehdoton ykkösvaihtoehto, Mika sanoo.

Kahden makuuhuoneen, keittiön, kodinhoitotilojen sekä erillisten, mutta kuitenkin saman katon alla olevien oleskelu-, sauna- ja pesutilojen kokonaisuus on sopinut Mikan, Kaisan ja heidän kääpiövillakoiransa Neon arkeen ja juhlaan hyvin.

Virheettömät rakenteet ja ongelmaton pystytys

Talopaketti toimitettiin asuntoa varten ostetulle tontille ja Mika huolehti pystytyksestä itse. Honkataloilta oli mukana yksi työntekijä, joka oli aiemminkin työskennellyt painumattoman hirsirakenteen parissa. Rakennus- ja pystytysvaihe sujuivat ongelmitta.

“Rakennusalalla toimineena ja näitä rakenteita katsellessani pystyin näkemään, että rakenteet ovat kunnossa, eikä niissä ole virheitä.”

– Rakennusalalla toimineena ja näitä rakenteita katsellessani pystyin näkemään, että rakenteet ovat kunnossa, eikä niissä ole virheitä. Honkatalojen asiakaspalvelu pelasi ja tavoitettavuus oli hyvä. Tutuille ihmisille oli helppo soittaa, Mika summaa.

“Hirsikoti on sellainen koti, jossa me kumpikin haluamme ehdottomasti asua”

Talo valmistui vuosien 2014 ja 2015 taitteessa. Mika ja Kaisa ovat siis ehtineet asua Villa Blackissa tähän mennessä noin puolitoista vuotta. Talo sijaitsee kauniilla paikalla luonnon läheisyydessä. Mukavat maastot, matkailualue sekä golfkenttä ovat vain kivenheiton päässä. Järvellekään ei ole pitkä matka.

– Hyvinhän täällä viihtyy! Mieltä piristää, kun on uusi talo, jossa kaikki on suunniteltu hienosti. Tässä on ollut todella hyvä ja mukava asua. Hirsikoti on sellainen koti, jossa me kumpikin haluamme ehdottomasti asua, Mika kuvailee.

– Suosittelemme Honkataloja lämpimästi!

Honkatalot valmistaa yksilöllisiä talopaketteja Keski-Suomessa. Tuotevalikoimaan kuuluvat modernit hirsitalot, ekopuutalot, puupalkkitalot sekä erilaiset huvilat joko kesä- tai ympärivuotiseen käyttöön.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.