Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Upea paikka sai arvoisensa huvilan

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Honkatalojen Polar -talot ja -huvilat sopivat moniin tarpeisiin. Malliston talviasuttavat huvilat ovat suosittuja myös kesämökkirakentajien keskuudessa. Espoolaisperhe ihastui Honkatalojen moderniin mökkimallistoon ja rakennutti huvilan Turun saaristoon.

Ulkoilua ja liikuntaa harrastava espoolaispariskunta etsi sopivaa paikkaa kesämökille, jossa voisi viettää vapaa-aikaa ja tehdä tarvittaessa myös töitä. Sopiva tontti löytyi Turun saaristosta, ja tonttikauppojen jälkeen käynnistyi sopivan talotoimittajan haku.

– Kävimme messuilla tutustumassa eri toimittajien huvilamalleihin. Kun vierailimme Honkatalojen osastolla, modernit mallit miellyttivät meitä heti. Saimme sieltä mökkipaikkakuntamme paikallisen edustajan, Vesa Pölläsen, yhteystiedot. Edustajan kanssa synkkasi hyvin ja huvilaprojekti lähti vauhdilla käyntiin, pariskunta muistelee yhteistyön alkua.

“Huvila sopii tontille ja siitä tuli juuri sellainen kuin halusimme, moderni, luonnon materiaaleista valmistettu ekologinen kakkoskoti, asukkaat kuvailevat uutta huvilaa.”

“Kaikki haluamamme muutokset olivat mahdollisia”

Tuoreen huvilan uudet asukkaat ovat tyytyväisiä siihen, miten helposti Polar-malliston huvilan pohja oli muokattavissa heidän tarpeisiinsa sopivaksi.

– Teimme heti päätöksen, että huvila halutaan rakentaa peilikuvana. Isompi sivuterassi haluttiin ruokailupaikaksi laskevan auringon suuntaan ja päämakuuhuone aamuauringon puolelle. Tontilla on rantasauna, joten huvilasta jätettiin sauna kokonaan pois. Sen tilalle rakennettiin toinen kylpyhuone vieraskäyttöön. Huvilaamme rakennettiin myös kodinhoitohuone ja erillinen tekninen tila.

– Lämmitysmuodoksi valitsimme ekologisen maalämmön, joka on ajan mittaan myös edullinen vaihtoehto. Huvilaan asennettiin vesikiertoinen lattialämmitys, ja lattiamateriaaliksi valitsimme modernin ja helppohoitoisen laattalattian, asukkaat kertovat.

– Huvilan ulkoväriksi valitsimme mustan, joka istuu hyvin saariston maisemaan.

Rakennusvaihe sujui mallikkaasti

Perhe on tyytyväinen vajaan vuoden kestäneeseen rakennusprojektiin. Honkatalojen puolelta projektista vastasi tuttu edustaja, joka piti perheen ajan tasalla rakennustyömaan etenemisestä.

– Alussa olimme Vesan kanssa yhteydessä lähes päivittäin ja koko projektin ajan viikoittain. Tapasimme tontilla niin usein kuin aikatauluihin sopi ja keskustelimme rakentamisen vaiheista myös paljon puhelimitse.

– Vesa Pöllänen on kokenut puutalorakentamisen asiantuntija, ja saimme häneltä arvokasta tietoa ja hyviä vinkkejä, joiden pohjalta oli helppo tehdä valintoja ja päätöksiä, perhe kiittelee.

“Parasta on se, että huvilasta tuli toiveidemme mukainen kakkoskoti!”

Modernin puupalkkihuvilan isot ikkunat aukeavat merelle. Korkealla kalliolla sijaitsevalta huvilalta aukeaa upeat näkymät ja lattiasta kattoon ulottuva lasipääty tuo valon ja ympäröivän luonnon osaksi sisustusta.

– Huvila sopii tontille ja siitä tuli juuri sellainen kuin halusimme, moderni, luonnon materiaaleista valmistettu ekologinen kakkoskoti, asukkaat kuvailevat uutta huvilaa.

– Voimme suositella Honkataloja lämpimästi!

Honkatalot valmistaa yksilöllisiä talopaketteja Keski-Suomessa. Tuotevalikoimaan kuuluvat modernit hirsitalot, ekopuutalot, puupalkkitalot sekä erilaiset huvilat joko kesä- tai ympärivuotiseen käyttöön.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.