Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

IDEAL GRP tuo Hydroll Oy:n toimintaan varmuutta: ”Nyt tuotanto toimii faktan perusteella”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Ohjelmistoalalla toimiva IDEAL GRP tarjosi Hydroll Oy:lle Solid Edge -mallinnusohjelman ja Teamcenter-ympäristön, kun Hydroll oli uudistamassa tuotantojärjestelmäänsä. Hydrollin koneinsinööri Seppo Alasaaren mukaan tuotantovirheiden määrä on vähentynyt uuden järjestelmän myötä olemattomiin, mikä tuo yritykselle selvää taloudellista hyötyä.

Mäntätoimisia painevaraajia suunnitteleva ja valmistava Hydroll Oy pisti koko toimintajärjestelmänsä uusiksi kuutisen vuotta sitten. IDEAL GRP oli mukana luomassa Hydrollille katkeamatonta ketjua tiedonhallinnalle. IDEAL GRP toimitti Hydrollin käyttöön Solid Edge -mallintamisohjelman ja Teamcenter-ympäristön, joiden avulla Hydroll on
saanut tuotantoaan sujuvammaksi. Lisäksi Hydroll on saanut dokumentaationsa selkeämmäksi niin itselleen kuin asiakkailleenkin.

– Toimitamme painevaraajia monenlaisiin tarpeisiin, tällä hetkellä merkittävin asiakasryhmä koostuu tuulivoimatoimijoista. Painevaraajavalikoimamme on suuri, mutta uusia sovelluksia tarvitaan jatkuvasti. Solid Edgen ja Teamcenter-järjestelmän avulla pystymme hallitsemaan erilaisia painevaraajakokoonpanoja näiden identiteettitunnusten perusteella, Hydroll Oy:n koneinsinööri Seppo Alasaari selvittää.

Uusi järjestelmä huomaa osien ja komponenttien minimaalisetkin erot

Tuotehallinnan ajantasaisuus auttaa koko toimitusketjua, kun ostotilausten mukana lähtee automaattisesti viimeisin revisio piirustuksesta.

– Meidän ei enää tarvitse arpoa komponenttien välillä tai tuskailla jälkikäteen, jos väärä osa on päätynyt kokoonpanoon. Nyt tuotanto pystyy toimimaan faktan perusteella, kun se toimii ID-tunnusten sekä viimeisimmän revision perusteella, Alasaari korostaa.

– Kalleintahan on tehdä tuote valmiiksi asti ja huomata vasta sitten, ettei joku olekaan kohdallaan. Se ongelma on nyt poistunut ihan täysin ja hyöty sitä kautta on erinomaisen suuri. Järjestelmä on maksanut kyllä itsensä takaisin, sen voi sanoa ilman tarkempaa analyysia, Alasaari jatkaa.

Vakuuttava toimija ja ripeä asiakaspalvelu

“Ratkaisu toimiikin hienosti ja kaiken kaikkiaan heidän toimintansa on vakuuttavaa.”

Kun Hydroll etsi aikanaan uutta suunnitteluohjelmistoa, vakuutti IDEAL GRP:n ratkaisu Hydrollin.

– Heidän ratkaisunsa vaikutti niin valmiilta. Pidimme muutaman palaverin ennen hankintapäätöstä, ja IDEAL GRP osoitti, että heiltä löytyy juuri se ratkaisu, mitä haemme. Siinä syntyi jo luottamus. Ratkaisu toimiikin hienosti ja kaiken kaikkiaan heidän toimintansa on vakuuttavaa, Alasaari kiittelee.

Kiitosta Alasaarelta saa myös IDEAL GRP:n ripeä asiakaspalvelu.

– Monesti ongelmatilanteet ovat hyvinkin akuutteja ja on tärkeää, että tuotannonohjausjärjestelmä toimii koko ketjun osalta. Siihen, että ongelma saadaan ratkaistua tai työn alle, ei juuri koskaan mene yli puolta tuntia. Vastaus kolahtaa yleensä saman tien sähköpostiin, Alasaari toteaa.

IDEAL GRP tehostaa asiakkaidensa liiketoimintaa ja tuotekehitystä PLM-teknologioiden avulla.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi