Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Nopeampaa suunnittelua Solid Edgen avulla

Jormet Oy on vuonna 1974 perustettu metalliteollisuuden perheyritys. Yritys valmistaa tarkkuutta vaativia monipuolisia kappaleita teollisuuden tarpeisiin. Suunnittelussa Jormet käyttää IDEAL GRP:n Solid Edge -järjestelmää. Uuden CAD-järjestelmän avulla suunnitteluprosessi on nopeutunut.
Jormet pystyy valmistamaan tekemänsä kappaleet alusta loppuun saakka, aina materiaalihankinnoista pintakäsittelyyn saakka. Kappaleille tehdään paljon 3D-mittausta.

– Tuulivoimateollisuudessa on hyvinkin yleinen vaade, että kaikkien kappaleiden on oltava sataprosenttisesti 3D-mitattuja, kertoo menetelmäsuunnittelija ja ohjelmoija Ari Pulkkinen.

Uusi CAD-järjestelmä vanhentuneen tilalle

Jormetin ja IDEAL GRP:n yhteistyö lähti liikkeelle siitä, kun Jormetin aiempi CAD-järjestelmä oli vanhentunut. Tilalle lähdettiin etsimään uutta järjestelmää ja lopulta valinta osui IDEAL GRP:n järjestelmiin. Tällä hetkellä Jormetilla on käytössään Solid Edge. Sen rinnalle on harkittu hankittavaksi myös NX CAM -ratkaisua.

– Solid Edge on puhtaasti suunnitteluohjelma. Kaikki suunnittelumme on menetelmäsuunnittelua. Yleensä suunnittelemme asiakkaidemme kappaleisiin kiinnittimiä.

– Tänä päivänä on lisääntynyt jonkin verran myös se, että teemme itse ehdotuksia asiakkaille, Pulkkinen sanoo.

Suunnitteluprosessi nopeutuu ja asiakasarvon tuotto parantuu

“IDEAL GRP:n tuki on ollut asiantuntevaa ja huomaa, että heillä on käytännönläheistä kokemusta myymästään ohjelmasta.”

Solid Edge on tuonut vanhaan järjestelmään verrattuna hyötyjä sekä ajankäytön että asiakasarvon tuottamisen suhteen. Pulkkinen on ollut tyytyväinen kokonaisuuteen.

– Kiinnittimiä suunnitellessani huomasin, että enää ei tarvitse piirtää paperille niin paljon kuin ennen. Sanoisin, että koko prosessi voisi olla tällä järjestelmällä jopa 10 % nopeampi, Pulkkinen arvioi.

– IDEAL GRP:n tuki on ollut asiantuntevaa ja huomaa, että heillä on käytännönläheistä kokemusta myymästään ohjelmasta, Pulkkinen kiteyttää.

IDEAL GRP tehostaa asiakkaidensa liiketoimintaa ja tuotekehitystä PLM-teknologioiden avulla.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.