Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Rahoituskierrokset läpi selkeästi ja nopeasti

Suomalainen terveysteknologiayritys Monidor helpottaa hoitajien työtä ja parantaa potilasturvallisuutta infuusiohoidossa. Innovestor on toiminut lead investorina kahdella Monidorin viimeisimmällä rahoituskierroksella. Molemmat kierrokset saatiin vietyä selkeästi ja onnistuneesti läpi jopa odotettua nopeammalla aikataululla.

– Meidän ratkaisumme on pieni Monidrop®, jolla tiputuksen voi antaa tarkemmin. Lisäksi tarjoamme etävalvontaohjelmiston, jonka avulla voidaan seurata useaa tiputusta yhtä aikaa, kertoo Monidorin Mikko Savola.

Helppokäyttöinen tuote tekee hoitajien työstä helpompaa

Monidor on tehnyt paljon yhteistyötä eri sairaaloiden kanssa kehittääkseen tuotettaan. Asiakaslähtöisyys on aina ollut kehitystyössä hyvin tärkeää.

– Kehitämme asiakkaan näkökulmasta ja asiakkaan tarpeisiin, Savola painottaa.

– Tuotteemme on helppokäyttöinen. Se vähentää turhia askeleita kiireisillä vuodeosastoilla. Tämä näkyy erityisesti yöaikaan, kun yksinäinen yöhoitaja yrittää selviytyä 30 potilaan kanssa. Tällainen etämonitorointi helpottaa heidän työtään valtavasti, Savola summaa.

“Kaikki meni läpi etuajassa”

Monidor on hakenut rahoitusta tähän mennessä kahdella rahoituskierroksella. Ensimmäisellä kierroksella rahoitusta haettiin tuotekehitykseen ja myynnin aloittamiseen. Toinen jatkokierros käytettiin ulkomaiden markkinoiden kasvattamiseen.

– Innovestor on toiminut lead investorina molemmilla rahoituskierroksilla. Lisäksi he toivat omasta verkostostaan sijoittajia mukanaan. Rahoituskierrokset saatiin käytyä läpi nopeasti, Savola kertoo.

– Etukäteen rahoituskierroksien läpi saaminen voi tuntua haasteelta. Meillä kaikki meni läpi etuajassa, joten siinä mielessä voitimme nämä haasteet, Savola iloitsee.

Innovestorin parhaaksi puoleksi Savola nostaa selkeän toimintatavan. Kun rahoituskierroksen järjestämisestä on sovittu, tapahtuvat asiat suunnitelmallisesti ja sovitussa aikataulussa.

– Sitä, miten hyvin kaikki toimi, voi ehdottomasti pitää sellaisena positiivisena yllätyksenä, Savola kiteyttää.

Innovestor on pohjoismainen aikaisen vaiheen pääomasijoittaja, joka tarjoaa suoria kanssasijoitusmahdollisuuksia ja rakentaa kasvuohjelmia.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi