Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Fastemsille on kehittynyt InSolutionin kanssa pitkäaikainen ja poikkeuksellisen avoin yhteistyökumppanuus

Maailman johtava joustavien valmistusjärjestelmien kehittäjä Fastems parantaa asiakkaidensa kilpailukykyä automaation keinoin. Tärkeänä osatekijänä heidän projekteissaan on aikataulu, jota noudattamalla kaikki osapuolet menestyvät paremmin. InSolution on ollut jo vuosien ajan mahdollistamassa tämän tavoitteen täyttymistä Fastemsin muuttuvien resurssitarpeiden keskellä.

Tampereella päätoimipistettään pitävä Fastems pyrkii avustamaan konepaja- ja metalliteollisuuden yrityksiä automatisoimaan toimintojaan. Suomessa Fastemsin palveluksessa työskentelee eri tehtävissä toista sataa ihmistä.

– Tällä hetkellä markkinatilanne on hyvä, ja asiakasprojekteja on todella paljon. Asiakaskohtaisiin projekteihin ja räätälöinteihin erikoistuneessa ohjelmistotiimissämme työskentelee tällä hetkellä noin 30 työntekijää, kertoo Fastemsin tiimipäällikkö Matti Sissala.

Yhteistyö alkoi tilapäisen työvoiman tarpeista

Ollakseen kilpailukykyistä, tulee ohjelmistokehityksen olla ketterää. Kun projektien määrät ja laajuudet vaihtelevat, tulee eteen tilanteita, joissa osaavaa työvoimaa tarvitaan nopeasti lisää. Tämän tarpeen kautta alkoi Fastemin ja InSolutionin yhteistyö vuosia sitten.

“InSolution erottautuu sillä, että työntekijät ovat valmiita osaajia ja työn jälki on laadukasta.”

– Yhteistyö lähti liikkeelle, kun tarvittiin tilapäistä työvoimaa. Suhteemme InSolutionin kanssa on kuitenkin syventynyt perinteiseen alihankkija-suhteeseen verrattuna koko ajan, ja haemmekin heiltä aina pidempiaikaisia työntekijöitä asiakasprojekteihimme.

– Ohjelmistosuunnittelijan kouluttaminen melko vaativaan asiakasympäristöön kestää puolesta vuodesta vuoteen, minkä vuoksi pyrimme aina pitkäjänteiseen yhteistyöhön, Sissala avaa yhteistyön taustoja.

InSolution erottautuu osaamisellaan

Fastems käyttää muitakin alihankkijoita asiakasprojekteissaan, mutta luottaa pidempiaikaisten työntekijöiden kohdalla InSolutioniin. Keskeisimpänä syynä tähän on Sissalan mukaan InSolutionilta tuleva ammattiosaaminen.

– Heiltä on saatu todella hyviä tekijöitä melko nopeasti. InSolution erottautuu sillä, että työntekijät ovat valmiita osaajia ja työn jälki on laadukasta, Sissala kehuu.

– InSolutionin työntekijät on otettu meillä aina todella hyvin vastaan. He ovat olleet avoimia ja sosiaalisia ihmisiä, jotka ovat pystyneet itsekin omalta osaltaan auttamaan sitä, että sopeutuminen Fastems-henkeen ja -maailmaan on onnistunut hyvin, hän lisää.

Tärkeä kumppanuus, joka tuo välitöntä lisäarvoa

Yhteistyön Fastemsin ja InSolutionin välillä on avointa ja keskustelevaa. Niin onnistumisista kuin haasteistakin keskustellaan heti, jolloin asioihin saadaan selvyys ennen tilanteen eskaloitumista.

– Minulle on tullut sellainen olo, että InSolution pitää meitä tärkeänä kumppanina, ja myös me pidämme InSolutionia erittäin tärkeänä kumppanina meille. Keskinäinen kanssakäymisemme on avointa ja rehellistä. Jos jotain ongelmia on, niihin reagoidaan proaktiivisesti.

Suurin lisäarvo kumppanuudesta Fastemsille on se, että asiakasprojektit saadaan maaliin aikataulussa, kun resurssitarve voidaan varmistaa yllättävinäkin hetkinä.

– Olemme pystyneet varmistamaan lukuisten asiakasprojektien toteutumisen aikataulussa. Kun InSolutionin tekijät ovat olleet todella hyviä, on tämä näkynyt myös lopputuotteen laadussa. Tämän myötä myös asiakkaat ovat olleet todella tyytyväisiä, Sissala summaa lopuksi.

InSolution tarjoaa yrityksille teollisuuden tietojärjestelmiä ja automatisointiprojekteja, tiedonkeruu- sekä raportointituotteita ja teollisia suunnittelu- sekä konsultointipalveluja.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi