Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

”InSolution toi mukaan juuri sen puuttuvan palasen, jonka avulla pystyimme onnistumaan”

Cargotec-konserniin kuuluva Kalmar on maailmanlaajuinen kontinsiirtoratkaisujen sekä niihin liittyvän automaation ja huoltopalveluiden tuottaja, joka työllistää noin 5 000 ihmistä yli sadassa maassa. Teollisuuden tietojärjestelmiin ja automatisaatioon erikoistunut InSolution on toimittanut Kalmarille koneohjelmointisuunnittelua jo useamman vuoden ajan, ja yhteistyö on sujunut erinomaisesti.

“Nopeus, joustavuus ja työn laatu ovat olleet hyvällä tasolla”

Yritysten viimeisin yhteinen projekti käynnistyi kesällä 2016, kun Kalmar sai tilauksen Singaporen satamasta 18 automaattisesta kontinsiirtolaitteesta. InSolution oli mukana kehittämässä laitteiden ohjelmistosuunnittelua ja automatiikkaa aina suunnitteluvaiheesta käyttöönottoon.

– InSolution oli hyvä valinta, koska he olivat olleet jo aiemmin mukana vastaavissa projekteissamme. Meillä oli positiivisia kokemuksia yrityksestä ja sen henkilöstöstä, joten yhteistyö oli todettu toimivaksi jo valmiiksi, Kalmarin Intelligent Horizontal Transportation Solutions -yksikön tuotepäällikkö Jukka Ristimäki kertoo.

Nopeaa reagointia muuttuviin tilanteisiin

Singaporen tilaus oli käytännössä tuotekehitysprojekti sähköllä toimiville, autonomisille kontinsiirtolaitteille. Projekti sisälsi isoja haasteita erityisesti aikataulujen suhteen, mutta InSolution vastasi näihin haasteisiin kiitettävästi.

– Kalmarin suunnasta projekti oli vaikeasti ennustettava, mutta InSolution osoitti siinäkin joustavuutensa. Heidän organisaationsa on suhteellisen pieni, ja he pystyvät tarvittaessa reagoimaan muutoksiin myös kesken projektien, Ristimäki toteaa.

Koska laitteiden haluttiin olevan varmasti toimivia ja tilatun kaltaisia, testattiin ne etukäteen Tampereen teknologia- ja osaamiskeskuksessa. InSolution oli mukana käyttöönotossa.

– Käytännössä saimme samalla laadunvarmistuksen heidän toimestaan, Ristimäki kehaisee.

Yhteistyötä myös jatkossa

Yritysten välinen yhteistyö on sujunut niin mallikkaasti, että kumppanuus jatkuu myös tulevaisuudessa. Pohjatyö autonomiselle kontinsiirtolaitteelle on nyt tehty, ja tuotetta kehitetään yhdessä edelleen.

– Nopeus, joustavuus ja työn laatu ovat olleet hyvällä tasolla. Täytyy nostaa esiin myös InSolutionin henkilöt ja persoonat, joiden kanssa yhteistyö on ollut mutkatonta. Heidän osaamisensa on ollut tärkeää, ja olemme samalla oppineet itse, Ristimäki kertoo.

– Suosittelen InSolutionia lämpimästi ihan kaikille, jotka tarvitsevat vastaavaa ohjelmistosuunnittelua. Erityisen tyytyväisiä olemme siihen ydinosaamiseen, minkä he antoivat projektille. Omat resurssimme eivät olleet vapaana, ja InSolution toi mukaan juuri sen puuttuvan palasen, jonka avulla pystyimme onnistumaan, hän sanoo lopuksi.

InSolution tarjoaa yrityksille teollisuuden tietojärjestelmiä ja automatisointiprojekteja, tiedonkeruu- sekä raportointituotteita ja teollisia suunnittelu- sekä konsultointipalveluja.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi