Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

“Asiakaspalvelu on toiminut hyvin”

VTS Kiinteistöpalvelu Oy on kiinteistöjen rakennuttamisen ja ylläpidon asiantuntijayritys. Integrio toteutti VTS Kiinteistöpalvelun kiinteistövalvomoon suuren modernisointityön, kun vanha AtmosCare-järjestelmä integroitiin uuteen Schneider Electricin SmartStruxure -valvomojärjestelmään. Yhteistyö Integrion kanssa on ollut sujuvaa.

VTS Kiinteistöpalvelu kuuluu VTS-kodit konserniin, johon kuuluvat myös Tampereen vuokratalosäätiö ja Vilusen Rinne Oy. Koko konsernin omistaa Tampereen kaupunki.

– Muutama vuosi sitten tuli tilanne, että meillä oli sen verran iäkkäitä järjestelmiä, että niiden liittäminen vanhaan valvomoomme ei olisi enää onnistunut. Siinä vaiheessa sitten päädyimme päivittämään valvomoon Integrion tarjoaman SmartStruxure -järjestelmän, muistelee VTS Kiinteistöpalvelun rakennusautomaatioasiantuntija Petri Kotomäki.

Alakeskuksia ei tarvinnut päivittää

Hankintapäätöksen yksi ehto oli se, että olemassa olevat 50 alakeskusta voitaisiin pitää entisellään. Se onnistui. Toimitukset tulivat ajallaan ja käyttöönottoprosessi sujui ihan niin kuin pitikin.

– Meillä oli huomattava määrä sellaisia alakeskuksia, joita emme halunneet uudistaa, koska uudistaminen olisi ollut kustannuksiltaan suuri. Uudella valvomojärjestelmällä piti pystyä pitämään vanhat alakeskukset, jotta voisimme uusia niitä vasta sitä mukaa, kun tarve tulee, Kotomäki kertoo.

Toimivaa palvelua ajallaan

“Voin ihan hyvin suositella Integriota.”

Järjestelmä on ollut käytössä vuodesta 2016 alkaen. Uusi järjestelmä on Kotomäen omien sanojen mukaisesti vastannut sitä, mitä he olivat pyytäneetkin. Integrion asiakaspalvelu on ollut joustavaa.

– Asiakaspalvelu on toiminut hyvin. He ovat vastanneet puheluihin ja yhteydenottoihin aina joustavasti, Kotomäki kuvailee.

– Voin ihan hyvin suositella Integriota. Jos käytössä on vanha AtmosCare-valvomo, joka pitäisi päivittää uuteen, niin tämä on ihan käyttökelpoinen valvomo ja Integrio hyvä palveluntarjoaja, Kotomäki toteaa.

Integrio on kiinteistönhallintajärjestelmien ja talotekniikan asiantuntijayritys. Integrion erityisosaamista ovat kiinteistöjen järjestelmäintegraatiot, ICT-verkot ja erilaiset kiinteistöhallinnan ratkaisut. Käytännössä Integrio toimii järjestelmäintegraattorina.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.