Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

“Integriosta on jäänyt tosi hyvä maku suuhun”

Oulu Technology Parkin vanha käyttöjärjestelmä tuli tiensä päähän ja tarjousten läpikäynnin jälkeen uudeksi toimittajaksi valikoitui Integrio. Kuukauden käytön jälkeen kokemukset järjestelmästä ovat pelkästään positiivisia ja yhteistyö Integrion kanssa on ihmisläheistä, helppoa ja nopeaa.

– Viimeiset kaksi vuotta oli ympäri vuorokauden valot päällä talossa, koska vanha järjestelmä ei toiminut, KL Invest Oy:n kiinteistökoordinaattori Petri Lasaroff muistelee.

KL Invest osti kiinteistön vuoden 2017 alussa. Kilpailutuksen jälkeen Integrio valittiin automaatiojärjestelmän toimittajaksi.

– Automaatiojärjestelmään on uusittu kaikki keskuksissa oleva elektroniikka ja huoneissa olevat säätimet on vaihdettu uuteen sukupolveen. Valaistusohjaus on myös lisätty järjestelmään, Oulun Toimitilan toimitusjohtaja ja tekninen isännöitsijä Sami Perämäki kertoo.

“Ihan timanttia”

Integrio oli Perämäelle tuttu vanhoista työkuvioista. Hänelle yksi tärkeimpiä asioita on toimivan yhteistyön lisäksi Integrion käyttöliittymä.

– Heidän käyttöliittymänsä käytettävyys on todella hyvä, aivan viimeisen päälle. Trendiseurannat ja muut ovat ihan timanttia, Perämäki kehuu.

Arki on Lasaroffin mukaan muuttunut huomattavasti helpommaksi Integrion järjestelmän myötä.

– Suurin hyöty uudesta järjestelmästä on käyttövarmuus talotekniikassa, koska sitä on tässä talossa paljon. Siihen päästään heti käsiksi, jos jotain tapahtuu, Lasaroff pohtii.

Integrion perään ei tarvitse soitella

– Integrion kanssa on tosi helppo asioida, koska henkilöt vastaavat puhelimeen, kun soitamme, Perämäki sanoo.

Perämäki korostaa myös Integrion luotettavuutta. Perään ei tarvitse soitella, sillä sovituista asioista pidetään aina kiinni.

– Integriosta on jäänyt tosi hyvä maku suuhun. He toimivat niin luotettavasti ja heidän kanssaan on helppo toimia, Perämäki summaa.

Integrio on kiinteistönhallintajärjestelmien ja talotekniikan asiantuntijayritys. Integrion erityisosaamista ovat kiinteistöjen järjestelmäintegraatiot, ICT-verkot ja erilaiset kiinteistöhallinnan ratkaisut. Käytännössä Integrio toimii järjestelmäintegraattorina.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.