Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Pasi Nyman, Lahden LVI-Talo: “Parasta on se, että tekninen osaaminen ja apu on Itulalla hyvää”

Lahden Makasiinikadulle syksyllä 2019 valmistunut logistiikkarakennus on Lahden LVI-Talon suuri SR-hanke. Itula oli alusta lähtien yhteistyökumppanina suunnittelemassa ItuString-kattosäteilijöiden käyttöä kohteessa. Lopputuloksena on näyttävä ja energiatehokas, moderni varastorakennus.

Logistiikkarakennus ei ollut Lahden LVI-Talon ja Itulan ensimmäinen yhteinen projekti.

– Itulan kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo useamman vuoden ajan ja merkittäviä hankkeita on tehty jo kaksi muuta tämän lisäksi. Tähän säteilijät istuvat todella hyvin, Lahden LVI-Talon toimitusjohtaja Pasi Nyman kertaa.

Itula oli rakennusprojektissa alusta asti mukana suunnittelemassa, mittaamassa ja valitsemassa säteilijöitä. Rakennukseen on asennettu varastohallin puolelle ItuString-paneeleita ja toimisto sekä oviverhopaneelit on toteutettu ItuGraf-paneeleilla.

Itula tarjoaa hyvät neuvot, ohjeet ja tarvikkeet

– Asennusteknisesti säteilijät ovat loppupeleissä aika yksinkertaisia ja helppoja. Saimme Itulalta hyvät neuvot, asennusohjeet ja asennustarvikkeet. Asennus oli nopeampaa kuin ajattelimme ja säästimme asennusteknisestikin huomattavia tuntimääriä, Nyman kehuu.

Säteilijöistä saatava hyöty näkyy myös lämmön tasaisuutena. Noin 12 metriä korkeassa hallissa lattian ja katon lämpötilaero on korkeintaan yhden asteen.

– Pattereita ei ole yhtäkään kappaletta. Se oli valinta, jonka halusimme tilaajallekin myydä. Kaikki ovat olleet tyytyväisiä, Nyman kertoo.

“Kokonaisuutena yksi parhaita logistiikkarakennuksia”

“Olen todella ylpeä siitä, että tämä kohde on toteutettu ensinnäkin säteilijöillä ja toiseksi maalämmöllä. Tilaaja haki sitä, että rakennus on energiatehokas ja tietysti vuokralaisen kannalta taloudellinen.”

Nyman korostaa yhteistyön sujuvuutta ja Itulan teknistä apua. Luotettavan kumppanin avulla säteilijöiden valinta osuu aina oikeaan.

– Olen todella ylpeä siitä, että tämä kohde on toteutettu ensinnäkin säteilijöillä ja toiseksi maalämmöllä. Tilaaja haki sitä, että rakennus on energiatehokas ja tietysti vuokralaisen kannalta taloudellinen. Tämä on kokonaisuutena yksi parhaita logistiikkarakennuksia, jossa olen itse ollut mukana, Nyman summaa.

Itula Oy tarjoaa lämmöntuotantolaitteiston jälkeen kaiken tarvittavan vesikiertoisiin lämmitys-, jäähdytysjärjestelmiin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi