Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Esa Matikainen: ”Päädyin Biopuhdistajaan siksi, että se on helppo asentaa ja hoitaa”

Esa Matikaisella on Nokian Siurossa kolme kesämökkiä. Mökit sijaitsevat Piikkilänjärven rannalla, ja alueella on tiukka ranta-asemakaava. Ranta-asemakaava asettaa omat vaatimuksensa myös jätevesijärjestelmälle. Mökkien harmaavesien puhdistuksesta vastaavat kaksi Jätevesiliike Vestellin Biopuhdistaja 3:sta.

Siuron Leukaluissa sijaitsevat mökit ovat valmistuneet vuosina 1962, 1963 ja 2017. Mökkien harmaavesien käsittelyä sääntelee alueen ranta-asemakaava, jonka myötä kaikkien mökkien jätevesijärjestelmät on täytynyt uusia ranta-asemakaavan mukaisiksi.

– Ranta-asemakaava antoi tiukat määräykset, Esa painottaa.

”Vestelli yrityksenä vakuutti siten, että asioihin tartuttiin heti kiinni”

Jätevesiliike Vestelli tuli Esalle tutuksi internetistä, kun hän etsi erilaisia markkinoilla olevia puhdistamoja. Tärkeä tekijä puhdistamon valinnassa oli se, ettei se vaatisi kemikaaleja tai imeytyskenttää. Imeytyskentän tekeminen ei tontin koon vuoksi ollut lainkaan mahdollista.

“Olemme tyhjentäneet Biopuhdistajat noin kaksi kertaa vuodessa, eivätkä ne vaadi mitään muuta huoltoa. Ongelmia ei ole ollut.”

– Ensimmäisen Biopuhdistajan hankin Vestelliltä vuonna 2015. Päädyin Biopuhdistajaan siksi, että se on helppo asentaa ja hoitaa. Laite oli myös testien mukaan markkinoiden paras puhdistamo, Esa kertoo.

– Vestelli yrityksenä vakuutti siten, että asioihin tartuttiin kiinni heti. Ensimmäiseen soittooni ja sähköpostiini vastattiin molempiin heti. Asiakaspalvelu oli erittäin ystävällistä ja hyvää, Esa kiittelee.

Helppohoitoiset laitteet ovat huolettomia

Nyt tontilla on kaksi Biopuhdistajaa. Biopuhdistaja puhdistaa harmaaveden, eli kaikki mökkien vedet WC-vesiä lukuun ottamatta. Prosessiin kuuluu veden puhdistus ja hapetus, ennen kuin se lasketaan kivipesään.

– Toimitus tuli kahden päivän päästä tilauksesta. Asennus onnistui hyvin, eikä missään ollut mitään haasteita. Aikaa meni noin neljä tuntia, kunnes kaikki oli valmista, Esa summaa.

– Laitteet ovat toimineet erittäin hyvin. Olemme tyhjentäneet Biopuhdistajat noin kaksi kertaa vuodessa, eivätkä ne vaadi mitään muuta huoltoa. Ongelmia ei ole ollut. Voin lämpimästi suositella sekä Vestelliä että heidän tuotteitaan, hän kiteyttää.

Tamperelainen haja-asutusalueiden jätevesijärjestelmien tuotekehitykseen ja valmistamiseen erikoistunut yritys.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi