Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Kun lämmöntuotantolaitoksen elintärkeä venttiili hajoaa ilta-aikaan, mistä avun löytäisi nopeasti?

Puulaakson Energia Oy on Karstulassa sijaitseva lämmöntuotantoon erikoistunut yritys, joka on perustettu vuonna 1999. Talvella 2014 laitoksen turbiiniventtiili rikkoutui myöhään työajan ulkopuolella. Turbiini jouduttiin ajamaan alas, ja korjaajaa kartoittaessa törmättiin teollisuudessa käytettävien venttiilien huoltoon erikoistuneeseen JS Oy Pietarsaareen. Yritys otti haasteen välittömästi vastaan.

– He tulivat iltasella käymään laitoksella tarkistamassa tilanteen. Sen jälkeen he soittivat asentajilleen Pietarsaaren Verstaalle, että tällainen osa pitäisi tehdä. Osa valmistettiin yöaikaan ja tuotiin aamulla tänne. Siitä jäi ihan mahdottoman hyvät kokemukset, Puulaakson Energian käytönvalvoja Kari Salminen kertoo.

“Kokemukset yhteistyöstä ovat olleet erittäin myönteisiä.”

– Olen ollut mukana koko laitoksen toiminnan ajan, enkä ole vastaavaan törmännyt aikaisemmin. Tänä päivänä tuntuu olevan viikko, kaksi tai kolme odotusaikaa, oli kyse minkälaisesta työstä tahansa, hän jatkaa.

Korkealaatuista osaamista ja palvelua

Hyvin sujuneesta ensikontaktista alkoi pidempiaikainen yhteistyö, ja paikan päällä suoritettavien huoltojen lisäksi myös venttiilien tarkistus hoidetaan nykyään JS Oy Pietarsaaren verstaalla. Puulaakson Energian laitos ei ole kesäaikaan toiminnassa, ja venttiilit on tällöin lähetetty tarkistettavaksi Pietarsaareen.

– Siellä ne on tarvittaessa kunnostettu ja lähetetty takaisin. Kokemukset yhteistyöstä ovat olleet erittäin myönteisiä. Palvelun laatu on ollut hyvää, ja osaamisen taso on käsittääkseni hyvinkin korkealla tasolla. He ovat erikoistuneet näiden venttiilien huoltoon, ja meitä on palveltu kustannustehokkaasti sekä asiakaslähtöisesti, Salminen toteaa.

Apua heti tarvittaessa

“Ei minulla ole mitään muuta kuin hyvää sanottavaa.”

Yhteistyö JS Oy Pietarsaaren kanssa on helpottanut Puulaakson Energian arkea siten, että nyt on tiedossa paikka, mihin voi ottaa heti yhteyttä, jos ongelmia ilmenee. Positiivisten kokemusten myötä yrityksen palveluja voi suositella myös muille.

– Ei minulla ole mitään muuta kuin hyvää sanottavaa. Jos jollain muulla on tarvetta venttiilien tai sulkusijoittimien huolloille, niin ilman muuta voin suositella JS Oy Pietarsaarta, Salminen päättää.

JS Oy Pietarsaari on erikoistunut voimalaitoksien ja prosessi-teollisuuden venttiilien huoltoon ja kunnossapitoon.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.