Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Minna Lassila, Suomen KotiData: ”Voin vilpittömästi todeta, että Jyväs-Caravan on ollut meille luotettava kumppani”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Suomen KotiData Oy on valtakunnallinen, vuonna 2008 perustettu yhtiö, joka tarjoaa tietokoneisiin sekä viihde-elektroniikkaan liittyviä tuki- ja koulutuspalveluita. Asiakkaiden luokse suuntautuvia kotikäyntejä varten hankki yhtiö Jyväs-Caravanilta kaksi Fiat 500 -autoa.

Tärkeä osa Suomen KotiDatan toimintaa ovat juuri asiakkaiden luona tapahtuvat kotikäynnit. Tarve työautoille syntyi, kun aiemmin pääsääntöisesti Keski-Suomeen painottunut toiminta laajeni koko Suomen alueelle ja kotikäyntien määrä kasvoi. Jyväskyläläislähtöinen yritys halusi etsiä sopivia vaihtoehtoja ensisijaisesti Jyväskylän alueelta.

“Voin vilpittömästi todeta, että Jyväs-Caravan on ollut meille luotettava kumppani. Olemme saaneet sitä, mitä olemme hakeneet ja jopa vähän ekstraa.”

– Otimme yhteyttä Jyväs-Caravaniin ja saimme hyvän ehdotuksen. Nyt meillä sitten huristelee kaksi pientä Fiat 500:sta ympäri pääkaupunkiseutua, naurahtaa yrittäjä Minna Lassila.

– Lähdimme hakemaan hyvää ja toimivaa järkiratkaisua. Emme tarvinneet kooltaan isoja autoja. Fiat 500 on pieni, mukava auto, joka on meidän tarpeisiimme juuri sopiva. Autossa on pientä pilkettäkin. Minä ihastuin juuri tähän pilkevaikutukseen, Lassila jatkaa.

Hyvä palvelu ja helppous vakuuttivat

Jyväs-Caravan ja Fiat eivät kuitenkaan olleet ainoat vaihtoehdot, joita Suomen KotiData ja Lassila harkitsivat. Vertailevan tutkimuksen jälkeen vaakakuppi kallistui Jyväs-Caravanin hyvän palvelun sekä tarjotun ratkaisun helppouden vuoksi.

– Mielestäni meidät saatiin päätymään tähän ratkaisuun ihan sillä hyvällä palvelulla. Asia tuotiin esille niin, että kaikki onnistuu ja kaikki on mahdollista. Asiat etenivät sutjakkaasti ja sujuvasti. Ratkaisuissa ja pohdinnoissa asioita osattiin miettiä yrityksen näkökulmasta. He osasivat asettua meidän asemaamme ja miettiä, mikä olisi meille se hyvä ratkaisu, Lassila kuvailee.

– Mietimme, kuinka saisimme toimitettua autot näppärästi pääkaupunkiseudulle. Myös kaikki renkaiden kanssa väsäämiset saatiin hoidettua näin etäältä käsin toimiessa. Koen, että saimme hyvää palvelua, Lassila sanoo.

”Voin suositella Jyväs-Caravania”

Lassila aikoo kääntyä jatkossakin Jyväs-Caravanin puoleen, jos Suomen KotiData tarvitsee uusia työautoja. Yrityksen pitkä historia ja vuosien varrella kertynyt osaaminen luovat tunnetta luotettavuudesta. Lassila kokee, että Jyväs-Caravanilla on halu kehittää toimintaansa sekä hoitaa asiakkaan asiat hyvin.

– Voin vilpittömästi todeta, että Jyväs-Caravan on ollut meille luotettava kumppani. Olemme saaneet sitä, mitä olemme hakeneet ja jopa vähän ekstraa, Lassila kiteyttää.

– Meillä ei ollut autojen hankintaprosessin kanssa mitään ongelmia ja jos itsekin joskus autoa olen hankkimassa, niin varmasti täältä sitä kysyn. Voin suositella Jyväs-Caravania. Asiat hoituvat helposti!

Jyväs-Caravan Oy on yli 40-vuotias täyden palvelun caravanliike, joka myy uusia ja käytettyjä matkailuautoja ja -vaunuja sekä henkilö- ja pakettiautoja. 3000m2 suurmyymälä sijaitsee Jyväskylässä Seppälänkankaalla. Yrityksen edustuksiin kuuluvat seuraavat merkit: Adria, Bürstner, Carthago, CasaCar, Dethleffs, Fiat, Globecar, Hobby, Kabe, Poksi, Sunlight ja Sunliving. Yrityksen palveluihin kuuluvat myös huoltopalvelut sekä kori- että Fiat-alustapuolelle, varaosat, tarvikkeet, verkkokauppa ja vuokraus. Yrityksessä työskentelee 30 työntekijää.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi